Kriminalai (2014-05-20)

Vagystės
Gegužės 15 dieną, apie 15 val., L. Š., gyv. Griškabūdžio k., Griškabūdžio sen., pastebėjo, kad iš neaptverto kiemo dingo įvairus metalo laužas: arklinis kauptukas, arklinis smulkintuvas, metalinis padas, o iš nerakinamo ūkinio pastato - 12 vnt. vyrių. Žala 1000 litų. Turtas nedraustas, signalizacija neįrengta.

Gegužės 16 dieną, apie 6 val. 30 min., M. G., dirbantis  UAB ,,KTD group“ darbų vadovu, pastebėjo, kad iš UAB ,,Dojus agro“ nuomojamo traktoriaus „John Deere“, stovėjusio V. Š. priklausančios sodybos kieme Urvinių k., Griškabūdžio sen., atsukus kuro bako dangtelį, kuris buvo užrakintas pakabinama spyna, išleista ir pavogta apie 450 litrų dyzelino. Žala tikslinama.

Smurtas
Gegužės 17 dieną į policiją kreipėsi R. K. (gim. 1976 m.), gyv. Prūselių k., Šakių r., kad prieš ją smurtavo jos vyras A. K. (gim. 1973 m.). A. K. laikinai sulaikytas.

Apiplėšė
Gegužės 17 dieną, apie 5 val. 45 min., V. M. (gim. 1958 m.), sužinojo, jog, nuplėšus vienerių įėjimo durų pakabinamą spyną bei išlaužus kitų įėjimo durų įleidžiamąją spyną, patekta į jam priklausantį prekybinį kioską, esantį Tilto g., Kudirkos Naumiestyje, iš kurio pagrobta 400 Lt, televizorius „Teletec“ ir įvairių prekių. Signalizacija neįrengta, turtas nedraustas. Žala 1450 litų.

Rastas lavonas
Gegužės 17 dieną  gautas pranešimas apie tai, kad Maštaičių k., Kidulių sen., namuose, rastas miręs S. L. Š (gim. 1945 m.). Kūnas be išorinių smurto žymių.

Išmušė
Gegužės 18 dieną, apie 00 val. 40 min., O. S. (gim. 1971 m.) pastebėjo, jog išdaužtas gyvenamojo namo, esančio Taikos g., Gelgaudiškyje, plastikinių įėjimo durų stiklo paketo išorinis stiklas. Žala 300 litų.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.