Kriminalai (2014-12-23)

Pasikorė penkiasdešimtmetis vyriškis
Gruodžio 18 dieną, apie 14 val., ūkinio pastato, esančio Kudirkos Naumiesčio seniūnijos Panovių kaime, palėpėje rastas pasikoręs 1963 m. gimęs vyriškis.  

Apvogė rūkyklą
Gruodžio 20 dieną, apie 8 val. 30 min., 1949 m. gimusi moteris, gyvenanti Griškabūdyje, Suvalkų g., pastebėjo, kad galimai numušus pakabinamą spyną, buvo įsibrauta į jai priklausančią rūkyklą, esančią gyvenamos sodybos teritorijoje. Iš rūkyklos pagrobta apie 70 kilogramų rūkytos kiaulienos. Nuostolis - 1500 litų. Turtas draustas.

Rastas miręs žmogus
Gruodžio 20 dieną, apie 9 val. 52 min., savo namuose, esančiuose Lekėčių seniūnijos Tirmėnų kaime, mirė 1965 m. gimęs vyras. Mirties priežastys aiškinamos,- ant kūno smurto žymių nematyti.

Smurtavo
Gruodžio 20 dieną, apie 10 val. 30 min., namuose, Gelgaudiškio seniūnijos Skaistakaimio kaime, sugyventinis, gimęs 1982 m., smurtavo prieš 1975 m. gimusią sugyventinę.

Susimušė pažįstami vyrai
Gruodžio 20 dieną, apie 18 val. 28 min., gautas telefoninis pranešimas, kad 1992 m. gimusį vyriškį, gyvenantį Gelgaudiškio miestelyje, Mokyklos g., viešoje vietoje, prie daugiabučio gyvenamojo namo, galimai sumušė du pažįstami vyrai. Konflikto metu sudužo pareiškėjo mobiliojo ryšio telefonas GS MART GURU G1. Šakių ligoninėje nukentėjusiajam diagnozuota krūtinės ląstos sumušimas, galvos žaizda. Vyras gydytis išleistas į namus.

Įsibrovė į garažą
Gruodžio 20 dieną, apie 16 val., 1961 m. gimusi moteris, gyvenanti Kiduliuose, atvykusi į pagal įgaliojimą prižiūrimą sodybą, esančią Sudargo seniūnijos Pervazninkų kaime, pastebėjo, kad numušus pakabinamą spyną, įsibrauta į garažą ir pagrobta žoliapjovė „Viking“. Nuostolis - 1000 litų.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px