Kelionės baigėsi grioviuose

Žiemiškos oro sąlygos kovo 8-ąją ne vienam vairuotojui tapo tikru išbandymu, mat jų kelionė baigėsi griovyje. Laimei, žmonės sužalojimų išvengė.

Kovo 8 d. 12 val. kelyje Pilviškiai–Šakiai–Jurbarkas 54-ajame kilometre nuo kelio nuvažiavo „Kia Sorento“, vairuojamas 1960 m. gimusio vairuotojo. Įvykio metu sužalota 1972 m. gimusi keleivė. Ji pristatyta į Jurbarko ligoninę, po apžiūros išleista gydytis ambulatoriškai.
 
12.50 val. Girėnų k. Aušros g. nuo kelio nuvažiavo „Audi“. 15.11 val. policijai pranešta apie Maštaičių k. (Kidulių sen.) ant šono gulintį automobilį „Opel“. 16.25 val. Skaistgirių k. (Sintautų sen.) nuo kelio nuvažiavo „Chevrolet“, žmonės įvykio metu nenukentėjo. Skaistakaimyje (Gelgaudiškio sen.) 16.22 val. nuo kelio nuslydo BMW ir kliudė stulpą.

Eismo įvykių būta ir ne mūsų rajono ribose. Tragiška avarija apie 15 val. įvyko kelyje Kaunas–Šakiai, kaktomuša susidūrė du autobusiukai, iškart žuvo vieno iš jų vairuotojas, gimęs 1970m. Trys sužeisti vyrai (apie 50–60m. amžiaus) nuvežti gydymui į Kauno klinikas, visi su rankų ir kojų traumomis.

Vėliau paaiškėjo, kad į avariją pateko Jurbarko įmonės „A. Žilinskio ir Ko“ automobilis su darbuotojais. Neoficialiais duomenimis, vienoje iš transporto priemonių važiavo ir Šakių r. gyventojas.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px