Šakiuose sulaikytas cigarečių kontrabandininkas

Gavę informaciją apie neteisėtą akcizais apmokestinamų prekių gabenimą bei laikymą Šakių rajono policijos pareigūnai mieste patikrino automobilį “VW PASSAT”. Jame buvo aptikta 500 pakelių cigarečių be lietuviškų banderolių.

Pagal gautą išankstinę informaciją Šakiuose, Sodų gatvė 1, įsikūrusioje UAB „Lukoil Baltija“ degalinėje policijos pareigūnai patikrinimui sustabdė automobilį “VW PASSAT”, vairuojamą šakiečio Š. J. (gim. 1991 metais). Patikrinimo metu automobilio kuro bake pareigūnai rado bei konfiskavo 500 pakelių cigarečių „DENIM“ be banderolių.

Policijai Š. J. paaiškino, kad cigaretes įsigijo Vilkaviškio rajono Kybartų miestelyje iš nepažįstamo romų tautybės vyriškio. Dėl šio įvykio Šakių rajono policijos komisariate yra pradėta administracinė teisena.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px