Kriminalai (2011-12-02)

Vagys susidomėjo mėsa
Lapkričio 28 dieną, apie 10 val., Šakių seniūnijos Bizierių kaimo gyventojas V. S., gyvenantis Liepų gatvėje, pastebėjo, kad išlaužus durų lentą, buvo įsibrauta į pareiškėjo žmonai J. S. priklausančioje sodyboje esančią rūkyklą. Iš jos vagys išnešė įvairių rūkytų mėsos gaminių: dešimt dešrų po 1 kg, tris mėsos suktinius, kurių bendra masė yra apie 10 kg, du lašinių gabalus, po 8 kg. Iš viso pavogta apie 36 kg rūkytos mėsos. Pakabinama spyna neapgadinta. Padaryta turtinė žala, turtas nedraustas.

Lapkričio 29 dieną, apie 9 val., Giedručių kaimo gyventoja G. B., gyvenanti Valių gatvėje, savo sodybos nerakinamame pagalbiniame ūkio pastate, vasarinės lauko virtuvės patalpoje rado praviras šaldiklio duris ir pasigedo apie 15 kg šaldytos kiaulienos, apie 4 kg šaldytų karpių. Turtas draustas. Signalizacija įrengta nebuvo. Padaryta turtinė žala.

Nukentėjo namuose

Lapkričio 29 dieną į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių kreipėsi Plokščių seniūnijos Jotyškių II kaimo gyventoja R. K. (gim. 1963 m.). Jai medikai nustatė daugybinius kūno sužalojimus. R. K. teigimu, ją sužalojo sutuoktinis R. K.  lapkričio 28 dieną, apie 22 val., namuose kilusio konflikto metu. Po apžiūros R. K. išleista į namus.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px