Kriminalai (2013-04-23)

Smurtavo
Balandžio 17 dieną per išgertuves kilusio konflikto metu N. K., gyvenančią Plieniškių kaime, sumušė sugyventinis S. Z. Moteriai prireikė medikų pagalbos. Nukentėjo ir N. K. bandžiusi apginti kaimynė D. V.

Balandžio 19 dieną į policiją kreipėsi Kudirkos Naumiesčio gyventoja E. B., gyvenanti Vytauto gatvėje. Moteris pranešė, kad tądien, apie 7 val., namuose ją sužalojo sutuoktinis R. B. Dėl smurto artimoje aplinkoje R. B. laikinai sulaikytas, jam nustatytas 3,59 prom. girtumas.

Balandžio 18 dieną, apie 23.30 val., Šakiuose, automobilių stovėjimo aikštelėje, prie parduotuvės „Iki“ buvo sumuštas šakietis P. P. (gim. 1993 m.). Po medikų apžiūros tolimesniam gydymui jaunuolis išleistas namo.

Vogė
Balandžio 19 dieną vagys įsibrovė į Sintautuose esančią Kudirkos Naumiesčio vartotojų kooperatyvo parduotuvę. Iš jos ilgapirščiai išnešė įvairių alkoholinių gėrimų, cigarečių, šaldytų maisto produktų. Padaryta turtinė žala tikslinama. Parduotuvėje įrengta vietinė garsinė signalizacija, parduotuvės turtas draustas.
 
Balandžio 20 dieną kaunietis A. I., atvykęs į jam priklausančią negyvenamą sodybą, esančią Kašelių kaime, Lekėčių seniūnijoje, rado apvogtą ūkinį pastatą. Vagys išnešė du dviračius, 2 l talpos gesintuvą ir veržliarakčių rinkinį. Padaryta 267 litų turtinė žala, signalizacija neįrengta, turtas nedraustas.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.