Naujo domeno registracija: kas, kaip ir kur?

domenas
Naujo domeno registracijos darbai daugeliui žmonių be patirties gali atrodyti gana rimtas darbas. Ir tai yra visiškai natūralu, kadangi reikia įverti kuo mažiau smulkmenų, kurios gali užtikrinti, kad rasite tai, kas Jums labiausiai tinka. Tiksliau, kas geriausiai patenkina Jūsų verslo poreikius. Taip pat domenai registruojami tik tokiu atveju, kai atidžiai įvertinote kuo daugiau smulkmenų, kurios gali užtikrinti, kad pavyko rasti tai, kas Jūsų verslui tarnaus ir neš naudą.

Kokie domenai yra geri? Būtent tai ir pabandysime atsakyti šiame tekste. Juk galima domenus ne tik pirkti, tačiau ir susikurti pačiam. Kuris variantas yra geresnis ir kaip pasirinkti tokį, kuris leistų Jūsų verslui pasiekti daugiau?
 
Koks domenas yra pats geriausias?

Domeno vardo pasirinkimas yra neatsiejamas nuo daugelio smulkmenų kurias reikia įvertinti. Juk jis turi gerai reprezentuoti Jūsų veiklą, taip pat, jis turi atitikti SEO reikalavimus, kurie padės be jokio vargo būti kur kas aukštesnėse Google pozicijose.

Ne visada įmantresnis pasirinkimas ra geriau, kadangi kartais laimi paprastumas, kuris gali užtikrinti, kad Jūsų domeno pavadinimas bus žinomas, tad žmonės dažnai jame lankysis. O kuo daugiau lankytis – tuo Jūsų pozicijose bus geresnės Google ir tai dažniausiai neatsiejama ir nuo geresnės reputacijos.

Turbūt net neverta sakyti, kad gera reputacija verslui yra labai svarbi.

● Geriausia vengti lietuviškų raidžių domene.
● Taip pat siūlome nesirinkti trumpinių, kurie gali apsunkinti jų įsiminimą.
● Žinoma, jokiu būdu nenaudokite tokių žodžių, kurie žeidžia bei kursto neapykantą.
● Labiausiai vertinami tie domenai, kurių pavadinime yra raktinis žodis geriausiai atitinkantis Jūsų veiklos pobūdį.
● Žinoma, siūlome rinktis domenus, kurie nėra per ilgi.
● Taip pa daugiau dėmesio rinkitės galūnei. Lietuvoje patikimiausiais laikomi domenai, kurie baigiasi .lt.

Domeno registravimas

Jeigu jau radote tokį domeną, kuris Jums labiausiai tinka, tokiu atveju siūlome nieko nelaukti ir kuo greičiau jį registruoti, kadangi taip belaukdami galite paprasčiausiai praleisti savo šansą ir vėliau domenu pasinaudos kiti žmonės.

Žinoma, pirmiausia reikia patikrinti, ar domenas tikrai nėra užimtas. Taip pat reikia rasti įmonę, kuri pasirūpins kad Jūsų puslapis puikiai veiktų. Tokias paslaugas teikia su hostingo sfera dirbančios įmonės, tad būtinai palyginkite bent jau kelias, kol rasite sau labiausiai tinkamą variantą. Žinoma, šios paslaugos kainuoja, tačiau tikrai apsimoka, kadangi suma yra maža, tačiau gera įmonė garantuos, kad puslapis visada veiks sklandžiai.

Domeno priežiūros darbai

Ieškodami įmonės, kuri teikia registracijos darbus, tuo pačiu turite įvertinti, ar ji gali pasirūpinti, kad Jūsų domenas ne tik visada veiktų, tačiau ir asmeniškai praneštų, jeigu artėja jo veikimo galas ir panašiai. Dažniausiai tokio tipo įmonės teikia gana platų skirtingų paslaugų spektrą, tad labai naudinga skaityti, domėtis ir pasirinkti tą variantą, kuris maksimaliai nuo A iki Ž pasirūpins, kad sutvarkytas Jūsų internetinis puslapis būtų visada pasiekimas.

Taigi, rinkitės įmonė ne tik pagal kainas, tačiau vertinkite paslaugas, žinoma, skaitykite kitų žmonių paliktus komentarus, kurie gali padėti susidaryti nuomonę apie tai – ko tikėtis.

Akivaizdu, kad naujo domeno pasirinkimas, tikrinimas ir registravimo darbai reikalauja laiko, tačiau kartą radus geras paslaugas teikiančius specialistus ir tokį domeną, kuris labiausiai tinka Jūsų verslui – galėsite ilgą laiką džiaugtis nauda.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kodėl gegužės 1-ąją, Darbininkų dieną, žmonės nedirba?

klausimelis 04 30Ivanas iš Kriūkų:

Dievas sukūrė žmonėms pakankamai dienų darbui. Nepritarčiau siūlymui išbraukti Darbo dieną iš nedarbo dienų sąrašo. Manau, ši diena turi būt laisva, kad žmonės galėtų pasidžiaugti pavasariu, išeiti į gamtą ir pamąstyti, dėl ko aš gyvenu, ką aš duodu kitiems. Jei žmogus bus apkrautas darbais, mažiau aplink save matys. Tad laisva diena niekam nepamaišys. 

klausimelis 04 30 2

Kristina iš Keturnaujienos:

Nes priskirta prie nedarbo dienų. Kiekviena papildoma laisva diena gerai, ypač žmonėms, turintiems šeimas, be to, kiekvienas namuose turi savo darbų. Nepritarčiau, kad ją reikėtų naikinti, nebent būtų priimtas sprendimas pridėti prie atostogų dienų.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.