„Lukšių tekstilė“ siūlo ne tik siuvimo paslaugas, bet ir platų tekstilės gaminių asortimentą

luksiu tekstile parduotuve
UAB  „Lukšių tekstilė“ vadybininkė Dainora Kurčenkovė pasakoja, kad į parduotuvę užsukęs klientas gali įsigyti pagalvių ar dekoratyvinių pagalvėlių, antklodžių, įvairių patalynės komplektų, antčiužinių, sėdmaišių, arba gaminius  gali užsisakyti pagal individualius pageidavimus ir matmenis. D. Pavalkio nuotr.

Gintarė MARTINAITIENĖ

UAB „Lukšių tekstilė“ rajone darbuojasi daugiau nei dvidešimtmetį, prieš aštuonerius metus savo gamybą persikėlė į naujai pastatytas, modernias patalpas čia pat Lukšiuose, o šį pavasarį duris atvėrė ir nauja firminių gaminių parduotuvė. Tiesa, prekyba firminiais namų tekstilės gaminiais bendrovėje ne naujiena, tik dabar, kai parduotuvei paskirtos erdvesnės patalpos, klientai gaminius gali apžiūrėti kur kas jaukesnėje ir patogesnėje aplinkoje.
 
 Nors bendrovės prioritetas yra dygsniavimo ir siuvimo paslaugos bei didmeninė prekyba, tačiau sparčiai plečiama ir mažmeninė. Visgi dar pasitaiko klientų, net ir vietinių šakiečių, kurie nustemba, jog Lukšiuose, vietoje, galima įsigyti įvairiausių namų tekstilės gaminių arba juos užsisakyti pagal individualius pageidavimus.

 „Kartais moterys atvyksta čia atsipalaiduoti, pasimėgauti namų tekstilės gaminių užsisakymu derinant įvairius audinius“, – sako UAB „Lukšių tekstilė“ vadybininkė Dainora Kurčenkovė, pridurdama, kad klientės vietoje komplektuoja, derina ir sprendžia, kas jų namų buičiai iš „Lukšių tekstilės“ tinkamiausia ar kokia praktiška dovana galėtų pradžiuginti savo artimuosius.

„Lukšių tekstilė“ savo gaminių asortimentą nuolat plečia. Sukaupta patirtis namų tekstilės gamyboje leidžia kurti produktus, atitinkančius klientų poreikius ir patenkinančius lūkesčius nepermokėti už kokybišką gaminį, kurį galima dėvėti ilgai ir mėgautis tikru komfortu, o ne tik skambiu prekės ženklo pavadinimu.

Visas medžiagas savo gaminiams lukšiečiai kruopščiai atrenka. Jas vežasi iš Vokietijos, Lenkijos ir patikimų Lietuvos tiekėjų bei gamintojų.

Gaminių pasirinkimas tikrai gausus – iš dygsniuotų audinių patys čia pat siuva pagalves, antklodes, lovatieses, sėdmaišius, čiužinių užvalkalus, antčiužinius. Iš medvilnės, satino ir mako satino siuvami patalynės užvalkalai.

„Stengiamės klientams pasiūlyti kokybiškus produktus už protingą kainą ir nuolat kuriame gaminius, kurie papildytų mūsų asortimentą“, – sako bendrovės vadybininkė Dainora, o taip pat priduria, kad šiemet didelio dėmesio susilaukė „Mažylių“ kolekcija, kurią sudaro lovyčių apsaugėlės, pledai, žaidimų patiesalai, migdukai, kurie pagaminti iš minkšto ir švelnaus pliušinio audinio. Kaip didžiausią privalumą vadybininkė pabrėžia siuvimą pagal individualius matmenis, už tai papildomi mokesčiai neskaičiuojami, todėl dažnai išsisprendžia klientų problema, kai nepavyksta rasti reikiamo dydžio antklodės ar patalynės užvalkalų.

Savo naujienomis „Lukšių tekstilė“ dalinasi socialiniuose tinkluose bei interneto svetainėje. Nors savo elektroninės parduotuvės dar neturi, bet gaminius dažnai siunčia siuntomis klientams iš kitų miestų, kurie jų gaminius išsirenka internete ir užsisako tiesiog žinute.

O parduotuvėje apsiperkantys pirkėjai jau turi galimybę atsiskaityti ir banko kortelėmis.

Kalbėdama apie įmonę D. Kurčenkovė sako: „Dabar tiesiogiai aptarnaujame dvi elektronines parduotuves ir dar kelioms elektroninėms parduotuvėms siuvame gaminius į sandėlius, todėl dažnai galite įsigyti mūsų rankomis siūtų gaminių, net patys to nežinodami. Vertiname visus savo klientus ir džiaugiamės, kad auganti siuvimo paslaugų paklausa leidžia mums augti.“

Įmonės direktorė Rima Bendorienė čia priduria, kad sustiprėjus vadybai ir atsiradus žmogui, kuris nuoširdžiai dirba su gaminių plėtra, planuojama plėsti ir gamybą.

Įmonėje veikiantys dygsniavimo ir siuvimo padaliniai darbų nestokoja. Pasipildžiusi nauja įranga, per pastarąjį mėnesį bendrovė jau įdarbino sukirpėją ir dvi siuvėjas bei yra pasiruošusi priimti dar dvi. Nors didžioji dalis darbuotojų įmonėje dirba po 10 ir daugiau metų ir yra vietiniai lukšiečiai, tačiau čia noriai darbinasi siuvėjos iš viso Šakių rajono.

Tai ir socialiai atsakinga įmonė – per karantiną siuvo didžiulio poreikio sulaukusias veido kaukes, bet tuo pačiu metu nenutraukė ir įprastų gaminių siuvimo. Bendradarbiauja su labdaros ir paramos fondu „Gera dalytis“, daugelyje ugdymo įstaigų būtent ant „Lukšių tekstilės“ sėdmaišių knygas skaito ir atsikvepia mažieji mūsų piliečiai. Panašu, kad šioje įmonėje tarpusavy puikiai dera kokybė, patirtis ir bendruomeniškumas.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.