Automobilių slalomo varžybos darosi vis populiaresnės

slalomas2Rugpjūčio 2 dieną Griškabūdžio aerodrome vėl gaudė automobilių varikliai. Čia vyko neseniai susikūrusio Šakių automobilių sporto klubo organizuojamos automobilių slalomo varžybos Šakių rajono mero taurei laimėti. Dėl prizo susirungė 44 šio ekstremalaus sporto aistruoliai - ne tik vietiniai, bet ir svečiai iš didžiųjų šalies miestų.
 
Nuotr. Dėl mero taurės varžėsi ne tik vietiniai automobilių sporto aistruoliai, bet ir svečiai iš visos Lietuvos.
 
Pritraukdamos gausius dalyvių ir žiūrovų būrius, automobilių slalomo varžybos vėl pretenduoja tapti vienu populiariausių rajono sporto renginių. Šakių rajono mero taurę siekė laimėti 44 rajono ir kitų Lietuvos miestų slalomo sporto aistruoliai. Jie varžėsi priekiu (FWD) ir galu (RWD) varomų automobilių, moterų bei laisvoje klasėse.

Pasak Šakių automobilių sporto klubo pirmininko Tado Viliūšio, rajono sportininkai šįsyk iškovojo beveik visas prizines vietas. FWD klasėje antrąją vietą laimėjo Vidas Valuckas. Trečioje liko Paulius Sprainaitis. Tarp šios klasės dalyvių vyko ypač įtempta kova – lemiamos buvo šimtosios sekundės dalys. Pirmą kartą kartu su vyrais varžėsi viena mergina – Gabrielė Aleksynaitė. Iš keturiolikos sportininkų ji atvažiavo septinta.

RWD klasėje dalyvavo 18 automobilių sporto aistruolių. Nugalėtojo vardą iškovojo Marius Savukaitis. Antras atvažiavo Ignas Domeika, trečias – Richardas Martinkevičius. Varžybos šįkart pritraukė mažesnį silpnosios lyties dėmesį. Moterų klasėje trys moterys tris prizines vietas pasidalijo tarpusavyje. Šakietė Vaida Plaušinytė liko antra.

Laisvoje klasėje nepralenkiamas buvo Ignas Domeika, kuris tapo ir absoliučiu varžybų nugalėtoju. Jam buvo įteikta Šakių rajono mero taurė. Antrąją vietą šioje klasėje iškovojo Marius Savukaitis, trečiąją – Vidas Valuckas.

Renginio organizatoriai dėkoja nuolatiniams automobilių sporto renginių rėmėjams: UAB „Agrogimas“, UAB „Barzdų agroservisas“, UAB „Riko prekyba“, „Automobilių plovyklai“, I.Domeikos metalo laužo supirktuvei, UAB „Bosas ir Ko“, VšĮ „Šakių ligoninė“, Dinarai Gudaitienei, Šakių rajono savivaldybei ir Griškabūdžio seniūnui.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.