Fizikos olimpiadoje geriausiai sekėsi Šakių gimnazistams

Vasario 6 dieną Šakių „Žiburio“gimnazijoje vyko 9 – 12 klasių moksleivių fizikos olimpiada, kurioje gausiausiai dalyvavo ir geriausiai pasirodė Šakių gimnazistai.
 
Tarp keturiolikos į fizikos olimpiadą atvykusių devintokų pirmąją vietą laimėjo Šakių „Žiburio“ gimnazijos moksleivis Modestas Levišauskas, surinkęs 23 taškus. Antrąją vietą užėmė tik vienu tašku nuo jo atsilikęs, tos pačios gimnazijos devintokas Matas Grigošaitis. Abu fizikos moko mokytojas J. Jokimaitis. Trečiąją vietą pasidalijo trys po 18 taškų surinkę moksleiviai - Šakių gimnazistai Airidas Bublaitis ir Paulius Sederevičius (mokytojas J. Jokimaitis) bei Kudirkos Naumiesčio Vinco Kudirkos gimnazijos moksleivė Vaida Plaušinaitytė (mokytojas A. Oniūnas).

Tarp aštuonių olimpiadoje dalyvavusių dešimtokų geriausiai pasirodė ir visas prizines vietas susišlavė Šakių „Žiburio“ gimnazijos moksleiviai. Pirmąją vietą iškovojo Andrius Bendoraitis, surinkęs 40 taškų. Antroje vietoje liko Modestas Matusevičius, nuo nugalėtojo atsilikęs 10 taškų. Trečiąją vietą užėmė Ignas Jasulevičius, kurio žinios buvo įvertintos 24 taškais. Visus moksleivius fizikos moko mokytojas V. Piešina.

Tarp šešių rajono vienuoliktokų fizikos olimpiados nugalėtoja tapo Kudirkos Naumiesčio Vinco Kudirkos gimnazijos moksleivė Jorūnė Jokimaitytė, surinkusi 30 taškų (mokytojas A. Oniūnas). Antrąją vietą laimėjo Šakių „Žiburio“ gimnazijos vienuoliktokas Justas Černevičius, nuo jos atsilikęs vos trimis taškais. Trečioje vietoje liko tos pačios mokyklos moksleivis Povilas Vaitkus, kurio žinios buvo įvertintos 12 taškų. Abu moksleivius fizikos moko mokytojas J. Jokimaitis.

Tarp devynių dvyliktokų geriausiai buvo įvertintos Šakių „Žiburio“ gimnazijos abituriento Ritmanto Dirvelio (mokytojas V. Piešina) ir Lukšių Vinco Grybo gimnazijos dvyliktokės Augustės Plaušinaitytės (mokytojas A. Burkšaitis) žinios. Jie abu surinko po 22 taškus. Antrąją vietą pasidalijo kiti trys Šakių gimnazistai – Leonas Rėčkus, Rytis Vizgirda (abu moko mokytojas J. Jokimaitis) ir Vytenė Žygaitytė (mokytojas V. Piešina), nuo nugalėtojo atsilikę tik 4 taškais. Trečioje vietoje liko tos pačios mokyklos abiturientas Rokas Žemaitis (mokytojas V. Piešina), surinkęs 15 taškų.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.