Girtas vairuotojas liko ir be automobilio, ir be vaikų

Gegužės 22 dieną Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šakių rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus pareigūnai kelyje Kaunas – Zapyškis – Šakiai, Jančių kaimo ribose, pastebėjo įtartinai važiuojantį automobilį AUDI-80.
 
Sustabdžius minėtą automobilį, įtarimai, jog vairuotojas yra neblaivus, pasitvirtino. Kėdainių rajone, Pelėdnagių kaime gyvenančiam  automobilio vairuotojui G.N. alkotesteriu buvo nustatytas 2,34 promilių girtumas. Be to, paaiškėjo ir tai, kad jis neturi teisės vairuoti transporto priemones. Pažeidimo įforminimo metu vyriškio elgesys buvo gana keistas, - tai jis tapdavo agresyvus, tai gailėdavosi dėl padaryto pažeidimo. Kartu važiavusi sutuoktinė R.N. taip pat buvo neblaivi, - jai nustatytas 2,13 promilių girtumas. Vairuotojas buvo nušalintas nuo tolesnio transporto priemonės vairavimo, o automobilis nugabentas į saugojimo aikštelę. Pareigūnams taip pat teko išspręsti problemas, susidariusias dėl mažamečių vaikų likimo, kadangi abu tėvai buvo neblaivūs, o susisiekus su giminaičiais, gyvenančiais Kėdainių rajone, atvykti ir paiimti vaikus jie atsisakė. Policijos pareigūnai kreipėsi į rajono Vaiko teisių apsaugos skyriaus darbuotojus. Abu mažamečiai vaikai buvo nuvežti ir laikinai apgyvendinti Šakių vaikų globos namuose. Dėl mažamečių vaikų nepriežiūros surinkta medžiaga išsiųsta į Kėdainių rajono policijos komisariatą. Kėdainiečiui G. N.  gresia administracinės nuobaudos ne tik už tai, kad automobilį vairavo būdamas neblaivus bei neturėdamas teisės vairuoti, bet ir dėl nepilnamečių vaikų nepriežiūros.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.