Nubaustas už narkotines medžiagas

Šakių rajono apylinkės teismas rugpjūčio 20 d. paskelbė nuosprendį vyriškiui, kuris pripažintas kaltu dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis.

Kaltinamasis E. Ž. nuteistas už tai, kad gegužės 19 dieną, Kaune iš nenustatyto asmens neteisėtai įsigijo ne daugiau kaip 5 gramus psichotropinių medžiagų, supakuotų penkiuose folijos paketėliuose – kanapių (ir jų dalių), neturėdamas tikslo jų platinti, narkotinę medžiagą atsivežęs į Šakius laikė savo, tuo metu nuomojamame bute bei naudojo savo reikmėms. Kratos metu pas kaltinamąjį rasti ir paimti keturi folijos paketėliai su narkotine medžiaga – kanapėmis, kurių masė 3,362 g.

Kaltinamasis savo kaltę pripažino ir paaiškino, kad nuvažiavęs į Kauną prie stoties, sutiko iš matymo pažįstamą romų tautybės vyriškį ir paklausė, ar jis turi narkotinių medžiagų. Po valandos jis atnešė 5 paketėlius už 200 Lt. Jie buvę supakuoti į polietileną. Parsivežęs narkotinių medžiagų į Šakius, vieną paketėlį suvartojo.

Teismas, išanalizavęs visus byloje surinktus įrodymus, įvertino jų patikimumą ir pakankamumą. Kaltinamojo atsakomybę lengvinančia aplinkybe pripažino tai, kad jis prisipažino padaręs baudžiamąjį nusižengimą bei nuoširdžiai gailisi, o atsakomybę sunkinančių aplinkybių nenustatė. Kaltinamajam E. Ž. paskirta 1950 litų bauda.

Šis teismo nuosprendis per 20 dienų nuo paskelbimo gali būti skundžiamas Kauno apygardos teismui.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.