Gaisras kilo dėl netvarkingo dūmtraukio

gaisrasSausio 19 dieną, apie 12.23 val. , Šakių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai gavo pranešimą apie kilusį gaisrą Šakių seniūnijoje, Matulių kaime.
 
Nuotr. Mediniame name gaisras kilo dėl netvarkingo dūmtraukio.
 
Čia praėjusio sekmadienio vidudienį užsiliepsnojo B.J. priklausantis gyvenamasis namas. Gaisro metu apdegė stogas, perdanga, namo siena. Operatyviai į įvykio vietą atvykusiems ugniagesiams karkasinį medinį namą pavyko išgelbėti. Gaisro židinį pastebėjo pati namo savininkė ir iškvietė ugniagesius. Ji gaisro metu nenukentėjo, tačiau patyrė nemenkų nuostolių. Greičiau nei per valandą gaisras buvo užgesintas. Kaip sakė Šakių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos  vyresnysis inspektorius Rolandas Pavalkis, gyvenamajame name kilusio gaisro priežastis,- dūmtraukio eksploatavimo taisyklių pažeidimai. Pareigūnas pastebėjo, kad atšalus orams, padaugėja nelaimių dėl netinkamo šildymo prietaisų naudojimo, netvarkingų dūmtraukių. „Žmonės bando atšildyti užšalusius vamzdžius, o užsiplieksti ugniai užtenka net šiaudo ar voratinklio. Paspaudus šaltukui, prasideda rytinis automobilių atšildymas su fakelais. Dėl tokių ir panašių atvejų, kai nesilaikoma priešgaisrinių apsaugos taisyklių, ir kyla gaisrai“,- būti atsargesniems pataria vyresnysis  inspektorius R.Pavalkis.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.