Paroda – centro languose

voreviciaus lange
Nuo praėjusio antradienio kiek neįprastai, Šakių kultūros centro languose, eksponuojama dailininko Algimanto Vorevičiaus tapybos darbų paroda ,,Niekorimto“.

Kaip ir visose rajono kultūros įstaigose, renginiai Šakių kultūros centre atšaukiami arba perkeliami. Šios įstaigos darbuotojai tokiomis neįprastomis aplinkybėmis kviečia bent akimirkai stabtelėti prie Šakių kultūros centro ir pasigrožėti languose esančia dailininko A. Vorevičiaus tapybos darbų paroda ,,Niekorimto“. Šakių kultūros centro dailininkė-scenografė Lina Vaivadienė pasakojo, kad ši paroda buvo eksponuojama kultūros centro galerijoje dar vasario mėnesį, anot L. Vaivadienės, tikrai ne visi suspėjo parodoje apsilankyti.
 
„Pasikalbėję su parodos autoriumi nutarėme darbus eksponuoti languose, kad praskaidrintume gatve praeinančių žmonių niūrias nuotaikas“, – sakė L. Vaivadienė ir pridūrė, kad net darbų pavadinimų neuždėjo, kad žmonės nesibūriuotų, o tik žvilgteltų.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.