Sėkmingas naumiestiečių debiutas

Vasario mėnesį BTV startuos naujas humoro šou „Prajuokink mane“, kuriame praėjusį savaitgalį savo jėgas jau spėjo išbandyti Kudirkos Naumiesčio kultūros centro satyros teatro „Kanapa“ aktoriai.

Naujosios laidos esmė - per kuo trumpesnį laiką prajuokinti bent vieną iš komisijos narių ir už tai gali laimėti nuo 100 iki 1000 litų. Naumiestiečiams pavyko. Jau pirmąją minutę teatro „Kanapa“ aktoriai Artūras Pečkaitis ir Sigitas Bendoraitis prajuokino komisijos pirmininką Vitalijų Cololo ir Arnoldą Lukošių, todėl jiems buvo suteiktas šansas antrajam bandymui, kuris taip pat buvo sėkmingas. Daugiau vyrai nerizikavo, todėl A. Pečkaičiui ir S. Bendoraičiui pasisekė laimėti 200 Lt.  Jaunasis aktorius Julius Bulota privertė komisiją nusijuokti paskutinę pasirodymo sekundę ir laimėjo 100 Lt. Kudirkos Naumiesčio kultūros centro vadovė ir režisierė Laima Mockevičienė džiaugėsi pasiektais rezultatais ir ragino nepamiršti palaikyti saviškius. „Kai bus pradėta transliuoti laida, kiekvieną savaitę internete bus renkami mylimiausi ir geriausiai sugebėję prajuokinti atlikėjai, tarp kurių gali būti ir mūsiškiai“, - tikino kolektyvo vadovė.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.