Lanksčioji Rūta superfinale – trečioji

kiveryteSekmadienį baigėsi „Lietuvos talentų“ superfinalas, kuriame pasirodė ir du Šakių cirko „Šypsena“ artistai. Iš dešimties superfinalo dalyvių Rūta Kiverytė iškovojo trečiąją vietą.

Nuotr. Marijus Mikutavičius negalėdamas patikėti merginos lankstumu juokavo, kad Rūta Kiverytė tikriausiai išvis neturi stuburo.

Pusfinalyje pirmiau laimė nusišypsojo vienaračiu važinėjančiam Jurui Pratusevičiui, o vėliau į finalą pateko ir kita cirko artistė - lanksčioji Rūta Kiverytė. Tad tiesioginiame eteryje tarp dešimties dalyvių grūmėsi net du Šakių cirko „Šypsena“ artistai. Tiesa, Rūta nėra šakietė, tačiau ji ne vienerius metus dėl savo mėgstamo užsiėmimo važinėja iš Vilkaviškio ir treniruojasi ,,Šypsenoje”.

Nors R. Kiverytė dar prieš pusfinalį turėjo sveikatos problemų - jai buvo trūkę kojos raiščiai - tai merginai nesutrukdė siekti užsibrėžtų tikslų. Ji puikiai pasirodė ne tik pusfinalyje, bet ir tiesioginiame eteryje. Reiklioji komisijos narė Rūta Ščiogolevaitė vilkaviškietės pasirodymą pavadino nuostabiu, o ir Vytautas Šapranauskas bei Marijus Mikutavičius buvo apstulbę ir neturėjo ką pridurti. Pastarasis negalėdamas patikėti merginos lankstumu juokavo, kad Rūta tikriausiai išvis neturi stuburo. Visgi neužteko komisijos palaikymo, kad mergina laimėtų pagrindinį – 10 tūkst. eurų superfinalo prizą. Žiūrovai nusprendė, kad pirmosios vietos labiausiai vertas klasikinį kūrinį sudainavęs Marius Petrauskas (5100 balsų), antroje vietoje liko taip pat dainininkė Dorotėja Kravčenkaitė (3200 balsų), o trečioji vieta atiteko mūsiškei R. Kiverytei (3100 balsų). J. Pratusevičius šį kartą tarp laimingųjų nepateko.
 
Kaip buvo kalbama po tiesioginės transliacijos, stebuklas Lietuvoje neįvyko ir čia, kaip įprasta, talentingiausias pripažįstami tie, kurie dainuoja. Visgi „Šypsenos“ vadovas Raimondas Januševičius džiaugėsi sulaukęs daugybės komplimentų, kad tokiame miestelyje kaip Šakiai ugdomi tokie talentai. Tai, pasak vadovo, tik įkvepia optimizmo ir motyvacijos dirbti toliau. Be to, didžiojoje scenoje superfinale buvo rodytas tikrasis cirko menas, kuris daug kam tiesiog nepažįstamas. Pasak R. Januševičiaus ir Juras, ir Rūta vienas kitą labai palaikė ir tikslo pelnyti pagrindinį prizą neturėjo. „Tai jau buvo ne mūsų rankose. Mes atlikome savo darbą, parodėme programą, o toliau viską sprendė tik žiūrovai“, - kalbėjo cirko studijos vadovas. Taigi rezultatai netgi pranoko šakiečių lūkesčius. Be to, kai į tokį konkursą eini su nuostata, kad tikrai laimėsi, tenka skaudžiai nusivilti, kai taip neįvyksta. „Graudu žiūrėti į verkiančius vaikus, kai iš anksto ateina įsitikinę, kad laimės. Mūsiškiams taip nebuvo. Viskas tvarkoje. Pasirodymais žemės neapvertėme, tačiau ir toliau dirbsime ir rodysime tai, ką mokame“, - tikino pašnekovas.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.