Pradėjo susitikimus su žmonėmis

vidziunasPraėjusį trečiadienį Seimo narys Arvydas Vidžiūnas pradėjo savo vizitus po Šakių rajoną. Pirmoji sąraše – Lukšių seniūnija.

Nuotr. Vienas iš objektų, kur lankėsi Seimo narys Arvydas Vidžiūnas, – UAB „Lukšių tekstilė“.

A. Vidžiūnas kalbėjo, kad aštuoneri metai tiesioginio ir nuolatinio nebuvimo rajone jį padarė ne viską žinantį. Tad važinėdamas po seniūnijas, susitikdamas su žmonėmis jis nori išgirsti žmonių problemas, lūkesčius. Būtent po šių susitikimų, vasaros pabaigoje, gims ir konkreti rinkiminė programa.
 
„Noriu įtraukti kuo daugiau žmonių, matyti jų akis ir tiesiog žmogiškai pasikalbėti, kad galėčiau padėti“, – teigė rudenį vyksiančiuose rinkimuose mūsų rajone kandidatuosiantis A. Vidžiūnas. Tačiau pripažino, kad laukia sunkus darbas, nes kartais ir turint daugumą gana sunku įgyvendinti užsibrėžtus tikslus. Visgi, A. Vidžiūno nuomone, daug daro savivalda, tad nereikia pamiršti jos įdirbio ir nuolat su ja bendradarbiauti.

Lukšiuose Seimo narys kartu su patarėju Mantvydu Vaičiūnu aplankė ambulatoriją, gimnaziją, viešėjo UAB „Lukšių tekstilė“, užsuko ir į parduotuvę, o galiausiai buvo numatytas susitikimas su gyventojais. Nors susirinko nedaug, pasak Seimo nario, svarbu ne kiekybė, o tiesiog kokybiškai ir produktyviai pabendrauti.

Gyventojai turėjo galimybę susitikti ne tik su juo, bet ir su TS-LKD frakcijos nariais – Vaidu Balčiūnu, Irena Haase, Arvydu Šlėderiu, Violeta Simonavičiene.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px