Pasitraukė Ūkio skyriaus vedėjas

kuncaitis atsistatydina
Penktadienį rajono savivaldybės administracijos bendruomenė atsisveikimo su ilgamečiu savivaldybės administracijos Ūkio skyriaus vedėju Kęstučiu Kuncaičiu.

Rajono savivaldybės meras Edgaras Pilypaitis padėkojo vedėjui už darbą, palinkėjo sėkmės ateityje. K. Kuncaitis savivaldybėje išdirbo daugiau kaip 20 metų. Administracijos direktorius Dainius Grincevičius sausio 30 d. patenkino K. Kuncaičio prašymą atleisti jį iš užimamų pareigų nuo vasario 2 d. Vykdant savivaldybės administracijos pertvarką atskiro Ūkio skyriaus nelieka. Jungiant Architektūros ir urbanistikos bei Ūkio skyrius, bus Ūkio, architektūros ir investicijų skyrius. Taip pat kaip atskiro skyriaus nelieka ir Vito Girdausko vadovaujamo Regioninės plėtros skyriaus, kurio funkcijos sujungiamos su jau minėto naujojo skyriaus, o strateginio planavimo specialistė turėtų būti perkelta į Biudžeto, turto ir strateginio planavimo skyrių. V. Girdauskas administracijos direktoriui įteikė prašymą išleisti atostogų. Kol kas neaišku, kaip elgsis vyriausioji architektė Vita Valaitienė, vadovavusi Architektūros ir urbanistikos skyriui. Kol kas neįvardijama, kokiems specialistams bus siūlomos tam tikros pareigos. Pertvarkai buvo pritarta sausio 26 d. vykusio tarybos posėdžio metu.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.