„Statėm statėm ir... pastatėm!”

sales_atidarymas...Tokiais žodžiais buvo pradėta naujosios Sintautų sporto salės atidarymo šventė.

Nuotr. Naujoji Sintautų sporto salė kainavo nepilnai 800 tūkstančių litų.

Salė pradėta statyti praėjusių metų gruodį ir baigta per nepilnus metus. Spalio 3 dieną joje klegėjo miestelio bendruomenės nariai ir svečiai iš viso rajono. Sintautiečiai dėkojo rėmėjams ir iniciatoriams, o pastarieji jiems linkėjo, kad naujojoje sporto salėje netrūktų nei vaikų, nei suaugusiųjų. Kunigas salę pašventino, kad čia, kaip jis sakė, visuomet klestėtų „sveikata, vikrumas ir tyrumas“.

Sporto salė pastatyta pagal VVG projektą, iš kurio gauta 450 tūkst. Lt, ir beveik tiek pat  pridėjo savivaldybė.

Prie salės vidaus įrangos supirkimo savo lėšomis prisidėjo rėmėjai: advokatas Audrius Vaičiūnas, Mindaugas Stepulaitis, UAB „Suvalkijos Feniksas“ direktorius, ūkininkai Regina, Juozas ir Vytautas Jucaičiai, Vida ir Zigmas Baltkojai, „Audros“ prezidentas Kęstutis Smirnovas. Vienas rėmėjas norėjo likti nežinomas.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px