Griškabūdyje – aštuonioliktasis gatvės krepšinio turnyras

krepsinis griskabudisBirželio 7 dieną Griškabūdyje jau 18-ąjį kartą vyko gatvės krepšinio turnyras „3x3“, kuriame susirungė net 35 komandos, jėgas išbandžiusios keturiose amžiaus grupėse.
 
Nuotr. Tradiciniame gatvės krepšinio turnyre netrūko nei žaidėjų, nei sirgalių.
 
Tradicinėmis tapusios gatvės krepšinio varžybos kiekvienais metais į Griškabūdį pritraukia nemažai sportininkų ne tik iš mūsų rajono, bet ir iš Marijampolės, Kauno, Vilniaus. Į turnyrą penkiose amžiaus grupėse šiemet registravosi 37 komandos, tačiau patiems jauniausiems neatvykus, jėgas krepšinio aikštelėje išbandė  35 komandos.

Po atkaklios kovos paaiškėjo, kad antroje amžiaus grupėje nugalėtojais tapo komanda ,,Visi,“ įveikusi ,,25 – Tuką.“ Trečioje – „Kur Damušio tulžis“ laimėjo prieš „Trigadą“. Ketvirtoje ir penktoje - į finalą pateko ,,Novos“ komandos: ketvirtoje amžiaus grupėje ji įveikė komandą „2x2“, veteranų amžiaus grupėje - ,,Senus vilkus.“ Nugalėtojai buvo apdovanoti turnyro organizatorių įsteigtais diplomais ir medaliais.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px