B lygos sezonas baigėsi – medaliai išdalinti

spurtas
Nuotr. Pastaruosius dvejus metus pralaimėjimus finale patyrusi Griškabūdžio „Spurto“ ekipa šiemet po atkaklios kovos iškovojo B lygos auksą.

Praėjusį savaitgalį baigėsi Šakių krepšinio lygos (ŠKL) B lygos rungtynės, po kurių paaiškėjo, kurios komandos pasipuošė medaliais.
 
Sekmadienį vykusiose atsakomosiose ŠKL B lygos finalo rungtynėse tarp „Lekėčių“ ir „Gelgaudiškio“, kaip ir pirmose serijos rungtynėse, intrigos nebuvo. Rezultatu 66:87 (17:24; 15:18; 16:27; 18:18) laimėjo „Lekėčių“ krepšininkai ir po serijos rezultatu 2:0 pasipuošė bronziniais B lygos medaliais.

Rezultatyviausiai „Lekėčių“ komandoje žaidė Andrius Urmulevičius, pelnęs 34 taškus (17/9 trit. metimai, 5 rez. perdavimai), Povilas Ruzgys pridėjo 15 (9 atk. kamuoliai), Algirdas Jančius 14, Arnas Vedegys 11 taškų.

Didžiojo finalo rungtynės tarp Sintautų „Spartos“ ir Griškabūdžio „Spurto“ buvo labai atkaklios, o nugalėtojai paaiškėjo tik pro pratęsimo. Rungtynes rezultatu 79:90 (24:17; 18:20; 24:12; 11:28; 2:13) laimėjo Griškabūdžio „Spurto“ ekipa. „Spurto“ ekipai tai pirmasis aukso medalis B lygoje po dviejų pralaimėtų finalų. O štai varžovams neįstengusi pasipriešinti „Sparta“ pasipuošė sidabro medaliais.

Nugalėtojų gretose geriausiai pasirodė Šarūnas Girdauskas, surinkęs 22 taškus (10 atk. kamuolių), Rokas Zymonas pelnė 19 taškų (11 atk. kamuolių, 3 rez. perdavimai), Dainius Kasparaitis pridėjo 18 (14/15 baudų metimų), Karolis Rinkevičius – 12 taškų (5 rez. perdavimai).

„Spartos“ komandoje rezultatyviausiai žaidė Gintaras Vaitkus, pelnęs 22 taškus (14/6 trit. metimai), Dovydas Galinaitis pridėjo 20 (11 atk. kamuolių, 8 rez. perdavimai), Rinaldas Sakalauskas 15 taškų (8 atk. kamuoliai).

Oficialus sezono uždarymas vyks šį sekmadienį Lukšių kavinėje „Modėja“.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.