Prie „Vyčio“ vairo – naujas treneris

kuciauskas
Nuotr.  Dar šią vasarą į Lietuvos krepšinio lygos duris beldęsis Šakių „Vytis“ artėjantį sezoną turėtų pasitikti su nauju treneriu Eriku Kučiausku.

Šakių „Vytis“ artėjantį sezoną turėtų pasitikti vedamas naujo trenerio. Su Aurimu Jasilioniu atsisveikinusi komanda rado kitą strategą.
 
Naujuoju „Vyčio“ vyriausiuoju treneriu tapsiantis vilnietis Erikas Kučiauskas jau yra dirbęs Šakių komandoje. 2016–2017 metų sezone jis buvo dešinioji trenerio Virginijaus Sirvydžio ranka.

Daugiau nei dešimtmetį pats profesionaliai rungtyniavęs E. Kučiauskas trenerio pareigose debiutavo 2008 metais tuomet dar gyvavusioje Vilniaus „Sakalų“ komandoje. Vėliau vilnietis dirbo Sostinės krepšinio mokykloje, vieną sezoną vadovavo Nacionalinėje krepšinio lygoje žaidusiai Vilniaus „Perlas-MRU“ komandai. Naujasis „Vyčio“ treneris praėjusiame sezone bandė atgaivinti į Regionų krepšinio lygos dugną nusiritusią „Trakų“ komandą.

Buvęs „Vyčio“ strategas A. Jasilionis darbą turėtų tęsti Jonavos „Sintek Jonava“ komandoje, kur užims trenerio asistento pareigas.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kodėl gegužės 1-ąją, Darbininkų dieną, žmonės nedirba?

klausimelis 04 30Ivanas iš Kriūkų:

Dievas sukūrė žmonėms pakankamai dienų darbui. Nepritarčiau siūlymui išbraukti Darbo dieną iš nedarbo dienų sąrašo. Manau, ši diena turi būt laisva, kad žmonės galėtų pasidžiaugti pavasariu, išeiti į gamtą ir pamąstyti, dėl ko aš gyvenu, ką aš duodu kitiems. Jei žmogus bus apkrautas darbais, mažiau aplink save matys. Tad laisva diena niekam nepamaišys. 

klausimelis 04 30 2

Kristina iš Keturnaujienos:

Nes priskirta prie nedarbo dienų. Kiekviena papildoma laisva diena gerai, ypač žmonėms, turintiems šeimas, be to, kiekvienas namuose turi savo darbų. Nepritarčiau, kad ją reikėtų naikinti, nebent būtų priimtas sprendimas pridėti prie atostogų dienų.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.