Seniūnijų žaidynėse – neparklupdoma Šakių komanda

seniuniju zaidynes
Žaidynėse jėgas iš 14 seniūnijų išbandė 10, o seniūnai dalyvavo baudų metimo ir smiginio varžybose. Žvirgždaičių sen. nuotr.

Praėjusį šeštadienį Jaunimo kūrybos ir sporto centre vyko tradicinės seniūnijų sporto žaidynės Mero taurei laimėti. Žaidynėse jėgas iš 14 seniūnijų išbandė 10, o komandinėje įskaitoje sportiškiausios vardą ir vėl apgynė Šakių seniūnija.
 
Komandos rungėsi septyniose skirtingose rungtyse, o seniūnai dalyvavo baudų metimo ir smiginio varžybose. Čia tarp moterų geriausiai sekėsi Žvirgždaičių seniūnei Giedrei Snudaitienei, o tarp vyrų – Lukšių seniūnui Vytautui Andziulevičiui.

Krepšinio 3x3 turnyre pirmą vietą iškovojo Šakių komanda, antrą vietą užėmė Plokščiai, o trečią – Kriūkai. Tinklinio turnyre geriausiai sekėsi griškabūdiečiams, antri liko lukšiečiai, o trečią vietą užėmė lekėtiškiai. Futbolo turnyre aukščiausių pozicijų ir vėl neužleido Šakiai, antrą vietą užėmė Griškabūdžio komanda, o trečią – Lukšiai.

Stalo tenisą žaidė tiek vyrai, tiek moterys. Tarp vyrų pirmą vietą laimėjo Dainius Indriūnas (Gelgaudiškis), antras liko Tomas Makūnas (Lukšiai), trečią vietą užėmė Martynas Augaitis (Šakiai). Tarp moterų geriausiai sekėsi Kamilei Indriūnaitei (Gelgaudiškis), antra – Ligita Palubinskaitė (Šakiai), trečia – Ieva Kasparaitytė (Lukšiai).

Plaukimo rungtyje laimėtojai išaiškinti taip pat ir vyrų, ir moterų grupėse. Vyrų grupėje nepralenkiamas buvo ir pirmą vietą iškovojo Arnas Marčiulionis (Šakiai), antrą vietą užėmė Artūras Kvasilius (Kriūkai), o trečią – Mantas Puskunigis (Griškabūdis). Tarp moterų geriausiai sekėsi pirmą vietą iškovojusiai lukšietei I. Kasparaitytei, antra liko Ingrida Jakaitienė (Sintautai), trečią vietą užėmė Jovita Juškaitienė (Griškabūdis).

Smiginio rungtyse pirmas vietas užėmė Gintautas Kutas (Šakiai) ir J. Juškaitienė (Griškabūdis), antri liko – D. Indriūnas (Gelgaudiškis) ir Eugenija Urbanavičienė (Barzdai), trečias vietas iškovojo Mindaugas Duoba (Sintautai) ir Ugnė Linertė (Lukšiai).

Kaip minėta, komandinėje įskaitoje geriausiai pasirodė ir Mero taurę iškovojo nuolatinė šių žaidynių nugalėtoja Šakių seniūnija, beje, lukšiečiai ją buvo įveikę 2019 m., antrą vietą užėmė Lukšių komanda, o trečią – Griškabūdžio.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kodėl gegužės 1-ąją, Darbininkų dieną, žmonės nedirba?

klausimelis 04 30Ivanas iš Kriūkų:

Dievas sukūrė žmonėms pakankamai dienų darbui. Nepritarčiau siūlymui išbraukti Darbo dieną iš nedarbo dienų sąrašo. Manau, ši diena turi būt laisva, kad žmonės galėtų pasidžiaugti pavasariu, išeiti į gamtą ir pamąstyti, dėl ko aš gyvenu, ką aš duodu kitiems. Jei žmogus bus apkrautas darbais, mažiau aplink save matys. Tad laisva diena niekam nepamaišys. 

klausimelis 04 30 2

Kristina iš Keturnaujienos:

Nes priskirta prie nedarbo dienų. Kiekviena papildoma laisva diena gerai, ypač žmonėms, turintiems šeimas, be to, kiekvienas namuose turi savo darbų. Nepritarčiau, kad ją reikėtų naikinti, nebent būtų priimtas sprendimas pridėti prie atostogų dienų.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.