Jėgas išbandė pradedančiųjų turnyre

audra turnyro nugalėtojai
Būrys klubo „Audra“ sportininkų jėgas išbandė pradedančiųjų turnyre ir pasipuošė tiek pirmos, tiek antros ir trečios vietų medaliais. „Audros“ nuotr.

Praėjusį šeštadienį Jonavoje vyko pradedančiųjų grappling imtynių turnyras „Aš pradedu“, kuriame jėgas išbandė ir Šakių sporto klubo „Audra“ sportininkai. Vieniems iš jų tai buvo pirmosios varžybos, kiti jau turi patirties, vis tik jaudulio būta visiems.
 
Klubas skelbia, kad skirtingose svorio kategorijose pirmąsias vietas iškovojo Paulina Smirnovaitė (iki 33 kg), Airidas Abraitis (iki 36 kg), Danielius Onusaitis (iki 48 kg), Mantas Jasevičius (iki 58 kg). Antrųjų vietų laimėtojais tapo Gabrielė Pečiulytė (iki 33 kg), Jokūbas Smirnovas (iki 25 kg), Gabrielius Mačys (iki 28 kg), Nojus Leveckis (iki 36 kg), Emilis Šimoliūnas (iki 48 kg), M. Jasevičius (virš 58 kg). Trečiąsias vietas iškovojo Ainė Martinaitytė (iki 29 kg), Nedas Šilkauskas (iki 25 kg), Kristupas Krivinskas (iki 48 kg), Džiugas Bakšys ir Pijus Bakšys (virš 58 kg).

Sportininkai buvo apdovanoti medaliais, varžyboms juos paruošė treneriai Tautvydas Antanaitis ir Kęstutis Smirnovas.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pasitikite žiniasklaida?

klausimelis 05 07Antanas iš Pajotijo:

Pasitikiu. Labiausiai radiju, nes jo nuolat klausau. Daugiausiai klausau LRT, įdomios laidos yra apie kaimą, žinios. Iš laikraščių – skaitau tik rajoninį. Teigiamai vertinu. Per televiziją , tiksliau TV3, žiūriu tik žinias ir BTV humoristinę laidą „Pričiupom“. Socialiniais tinklais nesinaudoju, nors anūkės ne kartą sakė, kad esu senamadiškas. Bet man užtenka, kiek naujienų sužinau iš radijo, televizijos ir laikraščių. 

klausimelis 05 07 2

Sonia iš Šakių:

Ne visa. Labiau pasitikiu ir skaitau naujienas socialiniuose tinkluose, tame tarpe ir užsienietiškus. Man norisi tiesos. Vieni vienaip sako, kiti kitaip. Tai aš informaciją lyginu. Man įdomiau, kas vyksta pasaulyje, nei Lietuvoje. Labai daug melo, netiesos čia, todėl ir spaudos nedaug skaitau. „Vakaro žinias“, draugutį skaitom. Televizijos nežiūriu, radijo neklausau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.