Prizines vietas pelnė ir mokinys, ir instruktorius

Gegužės 12 d. Marijampolės profesinio rengimo centre vyko nacionalinis vairavimo mokyklų mokinių ir vairavimo instruktorių meistriškumo dešimtasis nacionalinis konkursas, kuriame, kaip ir kasmet, dalyvavo Kudirkos Naumiesčio skyriaus atstovai.

Mokinių meistriškumo konkurse šauniai pasirodė ir antrą vietą užėmė Marijampolės profesinio rengimo centro Kudirkos Naumiesčio skyriaus B kategorijos vairavimo kursų mokinys Paulius Ignatavičius. Mokinį konkursui ruošė  profesijos mokytojas Edvardas Belevičius ir vairavimo instruktorius Arūnas Ižganaitis.
 
Instruktorių meistriškumo konkurse gerus vairavimo įgūdžius parodė  ir antrosios vietos nugalėtoju tapo Kudirkos Naumiesčio skyriaus instruktorius Arūnas Ižganaitis.

Nugalėtojai buvo apdovanoti Marijampolės profesinio rengimo centro direktoriaus diplomais ir rėmėjų asmeniniais prizais.

Konkurso dalyviai teorijos egzamine per pusę valandos turėjo atsakyti į 30 Kelių eismo taisyklių klausimų. Praktinėje rungtyje reikėjo atlikti figūriniame vairavime numatytas septynias figūras. Vairuotojai turėjo kuo greičiau ir be klaidų atlikti praktines užduotis.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.