Jėgas išbandė 14 komandų

istiesk pagalbos ranka
Pirmą vietą laimėjo ir įveikusi varžovus džiaugėsi Šakių „Žiburio“ gimnazijos komanda. VSB nuotr.


Praėjusį ketvirtadienį po dvejų metų pertraukos Šakių visuomenės sveikatos biuras ir vėl pakvietė į savo tradicinį renginį Pagonijos pramogų parke „Ištiesk pagalbos ranką“, kuriame dalyvavo 14 komandų iš įvairių rajono mokyklų.
 
8–9 klasių moksleiviai jėgas išbandė devyniuose skirtinguose punktuose, kur reikėjo įrodyti, jog jiems rūpi sveikata, moka nesutrikti ištikus pavojams ir veikti ekstremaliose situacijose. Tad jie ne tik gaivino nukentėjusįjį, tvarstė sužeistąjį, bet ir tinkamai turėjo paruošti dviratį, dalyvauti estafetėse bei atliko kitas užduotis. Susumavus rezultatus paaiškėjo, kas greičiausi, tiksliausi ir geriausiai geba dirbti komandoje. Pirmą vietą užėmė Šakių „Žiburio“ mokykla, antrą vietą laimėjo Lekėčių mokyklos-daugiafunkcio centro komanda, o trečią vietą užėmė Griškabūdžio gimnazija.

Moksleiviai džiaugėsi galimybe išbandyti jėgas ir teigė, jog yra be galo laimingi, nesvarbu, kad pavargę ir murzini.

Kudirkos Naumiesčio pasienio užkardos pareigūnai renginio dalyviams pristatė amuniciją, sulaukta kinologų pasirodymo, o visus sveikino ir sėkmės linkėjo ne tik biuro direktorius Viktoras Lebedžinskas, bet ir rajono valdžios atstovai.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pasitikite žiniasklaida?

klausimelis 05 07Antanas iš Pajotijo:

Pasitikiu. Labiausiai radiju, nes jo nuolat klausau. Daugiausiai klausau LRT, įdomios laidos yra apie kaimą, žinios. Iš laikraščių – skaitau tik rajoninį. Teigiamai vertinu. Per televiziją , tiksliau TV3, žiūriu tik žinias ir BTV humoristinę laidą „Pričiupom“. Socialiniais tinklais nesinaudoju, nors anūkės ne kartą sakė, kad esu senamadiškas. Bet man užtenka, kiek naujienų sužinau iš radijo, televizijos ir laikraščių. 

klausimelis 05 07 2

Sonia iš Šakių:

Ne visa. Labiau pasitikiu ir skaitau naujienas socialiniuose tinkluose, tame tarpe ir užsienietiškus. Man norisi tiesos. Vieni vienaip sako, kiti kitaip. Tai aš informaciją lyginu. Man įdomiau, kas vyksta pasaulyje, nei Lietuvoje. Labai daug melo, netiesos čia, todėl ir spaudos nedaug skaitau. „Vakaro žinias“, draugutį skaitom. Televizijos nežiūriu, radijo neklausau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.