Kriminalai (2011-12-30)

Vogė
Gruodžio 21 dieną Kaune gyvenanti O. K. Šakių rajono policijai pranešė apie prieš mėnesį pavogtą jai priklausantį 7 kW elektros variklį, kuris buvo padėtas jai priklausančios negyvenamos sodybos, esančios Skaistakaimo kaime, Gelgaudiškio seniūnijoje, kieme.

Gruodžio 22 dieną šakietis A. G., gyvenantis S. Banaičio gatvėje, pastebėjo, kad galimai pritaikius raktą buvo patekta į pareiškėjui priklausantį butą. Iš buto vagys išnešė dvi auksines grandinėles, auksinius auskarus, 100 eurų įvairiomis kupiūromis, apie 50 Didžiosios Britanijos svarų įvairiomis kupiūromis bei monetomis.

Gruodžio 26 dieną A. K., gyvenantis Vytauto gatvėje, Kudirkos Naumiestyje, pastebėjo, kad buvo patekta į pareiškėjui priklausančioje sodyboje esantį ūkinį pastatą, kurio vienerios durys buvo iš vidaus užkabintos kabliuku, o kitos nerakinamos.  Iš pastato vagys pavogė septynias vištas, 40 litrų talpos dujų balioną su apie 20 litrų dujų, peilį, 0,7 litro talpos stiklainį medaus ir apie penkis 3 litrų talpos stiklainius marinuotų agurkų. Į ūkinį pastatą galimai patekta atlupus durų kabliuką. Signalizacija įrengta nebuvo, padaryta turtinė žala tikslinama.

Sukčiai išviliojo pinigus
Gruodžio 23 dieną, apie 16 val., lukšietei G. J., gyvenančiai Saulės gatvėje, į laidinį telefoną paskambino nepažįstamas vyras, prisistatęs STT pareigūnu. Jis apgaule išviliojo G. J. AB „Swedbank“ elektroninės bankininkystės duomenis ir sąskaitos numerį. Gruodžio 27 dieną, apie 14 val., lukšietė, patikrinusi savo asmeninę sąskaitą UAB „Swedbank“ banke, pasigedo 8000 Lt. Paimti 2 SMS kreditai, kuriuos taip pat pasisavino sukčiai.
 
Pasitraukė iš gyvenimo
Gruodžio 24 dieną, 12.13 val., į policiją kreipėsi A. Š. ir pranešė, kad gyvenamojo namo, esančio Išdagų kaimo Tulpių gatvėje, rūsyje rastas piliečio J. Š., gimusio 1953 m., lavonas be išorinių smurto žymių.

Gruodžio 27 dieną, apie 13.40 val., Išdagų kaimo Pievų gatvėje esančiame ūkiniam name buvo rastas kilpoje V. P. lavonas. Įvykio vietos apžiūros metu ant vyriškio lavono smurto žymių neaptikta.

Sužalojo mažametį
Gruodžio 27 dieną į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių buvo atvežtas mažametis L. P., gyvenantis Duobiškių kaime, Šakių seniūnijoje. Jam medikai nustatė kairės akies obuolio durtinę žaizdą. Pasak mažamečio mamos G. P., jos sūnus buvo sužalotas tos pačios dienos vakare, apie 19.30 val., savo namuose, kai buvo atliekami namų ūkio ruošos darbai. Berniuko sesuo L. P. metė šieną ir netyčia pataikė vaikui į akį su šakės ražu. Nukentėjusysis L. P. tolimesniam gydymui išvežtas į Kauno klinikas.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.