Kalėdiniame dziudo turnyre – apdovanoti geriausi sportininkai

dziudo apdovanojimaiMetų pabaigoje Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centro (JKSC)salėje vyko tradiciniu renginiu tapęs  kalėdinis dziudo turnyras Šakių rajono policijos komisariato taurei laimėti. Jame dalyvavo gausus sportininkų būrys iš Šakių, Jonavos ir Marijampolės.
 
Nuotr. Šakių JKSC ir sporto klubo „Audra“ sportininkai senuosius metus palydėjo tradiciniu turnyru Šakių rajono policijos komisariato taurei laimėti.
 
Prieš varžybas buvo pagerbti geriausi 2014 metų Šakių sporto klubo „Audra“ sportininkai. Už aukštus sportinius pasiekimus  klubo prezidentas Kęstutis Smirnovas Padėkos raštus ir UAB „Maxima“ įsteigtus prizus įteikė 29 sportininkams: Aurelijai Šukytei, Tautvydui Antanaičiui, Neringai Žebrauskienei, Tautvydui Gumauskui, Irmantui Kutkaičiui, Ričardui Musvydui,  Elviui Krakauskui, Ernestui Albušiui, Ernestui Musvydui, Gabrieliui Baltrušaičiui,  Tomui Vikšraičiui, Julijai Smirnovaitei, Aidai Vasiliauskaitei, Gyčiui Petkevičiui, Augiui Povilaičiui, Karoliui Mikolaičiui, Linui Sniečkui, Gabrieliui  Merkeliūnui, Simonui Puidokui, Vakariui Grudzinskui, Gyčiui Povilaičiui, Ignui Žekoniui, Justui Sinkevičiui, Mantui Stanaičiui, Stepui Grigei, Mariui Lekečinskui, Linui Valuckui, Vaidui Jakščiui ir Giedriui Merkevičiui. Jauniesiems klubo sportininkams buvo įteikti baltų diržų (6 KYU)  išlaikymo pažymėjimai ir budo  pasai.

Po apdovanojimų vyko kalėdinis dziudo turnyras, kuriame daug pergalių iškovojo šakiečiai. Nugalėtojais savo svorio kategorijose tapo: Solveiga Grigytė, Joris Lebedžinskas, Adolfas Preisas, Nojus Šimkonis, Donatas Klimovas, Augis Povilaitis, Mantas Stanaitis, Gytis Petkevičius, Gabrielius Merkeliūnas. Antrąsias vietas iškovojo Julija Smirnovaitė, Antanas Tarnauskas, Jonas Janušaitis, Grantas Akelis, Adas Kazlauskas, Elvinas Birgiolas, Gytis Povilaitis, Aurimas Juknaitis ir Linas Sniečkus. Trečiąsias vietas iškovojo Rita Smelstoriūtė, Haroldas Stanaitis, Rokas Kažemėkaitis, Tomas Plioplys, Mantas Bacevičius, Dovydas Račiukaitis, Eimantas Pečiukaitis, Gytis Stankevičius, Salvijus Stonkus, Aronas Klimašauskas, Marius Juočiūnas, Matas Kavaliauskas, Deimantas Sluoksnaitis, Simonas Puidokas.

Dėl absoliutaus varžybų nugalėtojo vardo ir Šakių rajono policijos komisariato įsteigtos taurės  kovojo stipriausi JKSC bei klubo „Audra“ sportininkai: Gytis Petkevičius, Deimantas Sluoksnaitis, Gabrielius Merkeliūnas, Aurimas Juknaitis ir Linas Sniečkus, kuris ir buvo pripažintas absoliučiu varžybų nugalėtoju.

Turnyro prizininkus diplomais ir medaliais apdovanojo Šakių rajono policijos komisariato viršininkas Mindaugas Akelaitis, o nugalėtojams įteiktos dar ir taurės. Visi sportininkai gavo UAB „Maxima“ dovanas – saldumynus.

Turnyro organizatoriai dėkoja  kalėdinio turnyro rėmėjams: UAB „Maxima“, Šakių JKSC, VšĮ „Šakių greitosios medicinos pagalbos stočiai“ ir UAB „Aletovis“.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip kovoti prieš žiaurų elgesį su gyvūnais?

klausimelis 04 26Mindaugas iš Zapyškio:

Nepriklausomai, kur laikomas šuo, ant grandinės ar voljere, reikia jam sudaryti sąlygas. Nelaikyčiau žiauriu elgesiu su gyvūnu, jei jis ant grandinės gali lakstyti po visą kiemą. Kartais grandinė gali suteikt šuniui daugiau laisvės nei gyvenimas voljere. Manau, ir dabar yra numatytos pakankamai griežtos bausmės kovai prieš žiaurų elgesį su gyvūnais, nes, kiek žinau, yra ir baudžiamoji atsakomybė – laisvės atėmimo bausmė.

klausimelis 04 26 2

Lina iš Šakių:

Manau, kad pririšti šunį prie grandinės nėra blogai, bet tokie įvykiai, kai norima jais atsikratyti itin žiauriais būdais, yra netoleruotini. Jei jau nėra galimybės ar noro laikyti šuns ar katės, galima kreiptis į gyvūnų globos įstaigas, bet ne kažkur išvežt ir atsikratyt. Manau, kad už žiaurų elgesį su gyvūnu bauda nuo 200 iki 1 tūkst. eurų jau būtų žmogui bausmė.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.