Mini turnyre triumfavo kriūkiečiai

kriukai komandaVasario 21 dieną Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centro salėje vyko keturių kviestinių rajono krepšinio komandų vienos dienos mini turnyras Lietuvos sporto draugijos „Žalgiris“ ir mūsų kraštiečio Seimo nario Mindaugo Basčio prizams laimėti.
 
Nuotr. Mini turnyro nugalėtojais tapo „Kriūkų“ komandos krepšininkai, kuriems ir buvo įteikta didžioji šių varžybų taurė.
 
Pirmosios krepšinio aikštelėje susitiko „Kriūkų“ ir „Gelgaudiškio“ komandos. Pergalę rezultatu 55:44 iškovojo kriūkiečiai. Daugiausiai prie jos prisidėjo Š. Jurgutis, pelnęs 12 taškų, ir P. Valaitis, įmetęs 11 taškų. „Gelgaudiškio“ ekipoje geriausiai pasirodė M. Švelnys (12 t.) ir L. Patašius (11 t.).

Po to savo jėgas išbandė „Vėjo – Lekėčių“ ir „Veterano“ ekipų žaidėjai. Šįsyk sėkmė lydėjo „Vėjo – Lekėčių“ komandą, kuri rezultatu 57:47 nugalėjo „Veteraną“. Tarp nugalėtojų rezultatyviausiai žaidė D. Balčiūnas, pataikęs 12 taškų, ir M. Pavalkis, pelnęs 11 taškų. Varžovų ekipoje geriausiai pasirodė Ž. Šimaitis, kurio sąskaitoje 21 taškas.

Tad dėl trečiosios vietos laimėtojo vardo aikštelėje susikovė „Gelgaudiškio“ ir „Veterano“ krepšininkai. Gelgaudiškiečiai rezultatu 60:53 nugalėjo „Veterano“ žaidėjus ir įrodė, kad jie verti bronzos medalių. Daugiausiai prie pergalės prisidėjo L. Damušis, pataikęs 19 taškų, ir M. Švelnys, pelnęs 16 taškų. Pralaimėjusioje komandoje pasižymėjo V. Jurkšaitis, įmetęs 14 taškų, ir D. Jasevičius, kurio sąskaitoje 10 taškų.

Kas taps mini turnyro nugalėtojais, aiškinosi „Kriūkų“ ir „Vėjo – Lekėčių“ komandos. Tądien stipresni buvo kriūkiečiai. Jie ir iškovojo didžiąją turnyro taurę. „Vėjo – Lekėčių“ žaidėjai liko antri. Prizines vietas užėmusioms komandoms apdovanojimus įteikė rajono savivaldybės meras Juozas Bertašius, Lietuvos sporto draugijos „Žalgiris“ prezidentas Vytautas Nėnius bei Seimo nario M. Basčio patarėja Kristina Geršvaltaitienė.

Turnyro organizatoriai Lietuvos sporto draugija „Žalgiris“ ir Šakių rajono sporto draugija „Žalgiris“ tikisi, kad tokios varžybos Šakiuose bus ne paskutinės.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.