Praėjusią savaitę „Zanavykas“ triuškino savo varžovus

Praėjusi savaitė Šakių „Zanavykui“ buvo sėkminga. Nacionalinėje krepšinio lygoje jis iškovojo dar dvi pergales - išvykoje užtikrintai (76:66) nugalėjo Jonavos „Petrochemą“, o savų žiūrovų akivaizdoje įveikė „Trakus“ (86:76).
 
„Zanavyko“ varžybos su Jonavos „Petrochema“ prasidėjo abiejų komandų rezultatyviomis atakomis, tačiau antrajame kėlinyje  šakiečiai perėmė iniciatyvą į savo rankas ir pranašumą išlaikė iki žaidimo pabaigos. Prieš lemiamą ketvirtį jie susikrovė keturiolikos taškų persvarą ir varžovų tvirtovėje šventė užtikrintą pergalę (76:66).

Daugiausiai prie pergalės prisidėjo Šarūnas Beniušis (6/9 dvit., 5/5 baud. met., 20 naud. bal.) ir Tomas Urbonas (7/11 dvit., 16 naud. bal.), pelnę po 17 taškų, bei Justas Nausėdas, įmetęs 12 taškų (2/2 trit., 10 atk. kam., 23 naud. bal.). Jonavos komandoje labiausiai pasižymėjo Tadas Sebežiovas, pataikęs 13 taškų (3/5 trit., 4 rez. perd.), Henrikas Vorotnikovas ir Aurimas Urbonas, kurių sąskaitose po 12 taškų.

Rungtynes su „Trakų“ komandos krepšininkais zanavykai žaidė namuose. Jau pirmosiomis kėlinio minutėmis jie užtikrintai išsiveržė į priekį ir įgijo dviženklį pranašumą, kurį išlaikė iki žaidimo pabaigos. Edo Nickaus auklėtiniai įveikė savo varžovus (86:76) ir į savo sąskaitą įsirašė dar vieną pergalę.

„Zanavyko“ komandoje rezultatyviausiai žaidė Marijus Užupis, pelnęs 22 taškus (3/5 dvit., 5/6 trit., 10 atk. kam., 31 naud. bal.), Šarūnas Vingelis, įmetęs 20 taškų (5/6 trit., 6 rez. perd., 22 naud. bal.), ir Justas Nausėdas, pataikęs 19 taškų (4/6 dvit., 3/4 trit., 6 atk. kam., 29 naud. bal.). Varžovų komandoje geriausiai pasirodė Dovis Bičkauskis (6 rez. perd., 18 naud. bal.) ir Domantas Pipiras (7/13 dvit., 13 naud. bal.), įmetę po 15 taškų, ir Mindaugas Reminas, kurio sąskaitoje 13 taškų.

„Zanavyko“ komanda dėkoja visiems sirgaliams už puikią atmosferą ir nuostabų palaikymą!
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.