Startavo rajono krepšinio čempionatas

krepsinisPraėjusį savaitgalį Jaunimo sporto ir kūrybos centre vyko rajono A ir B lygos krepšinio varžybos. A lygoje daugiausiai taškų pelnė Kudirkos Naumiesčio „Valjona“, B lygoje – Šakių „Splitas“.

A lygoje buvo sužaistos trejos varžybos. „Kriūkai“ rezultatu 72:107 pralaimėjo Kudirkos Naumiesčio „Valjonai“. Čia rezultatyviausiai žaidė R. Ostreika, pelnęs 29 taškus ir P. Liepinaitis, pelnęs 25 taškus bei įmetęs du tritaškius. Susitikime Veršių „Laisvė“‘ – Šakių „Fuji“ pergalę rezultatu 76:47 iškovojo „Laisvė“. Laimėtojų komandoje rezultatyviausiai žaidė A. Gudaitis (13 tšk.) ir J. Jasaitis (14 tšk.). „Kubilių“ ir „Lukšių“ susitikimas baigėsi lukšiečių pergale 89:95. „Lukšių“ komandoje rezultatyviausiai žaidė K. Pulokas, pelnęs 32 taškus ir įmetęs 6 tritaškius. Š. Jurgutis prie komandos pergalės prisidėjo įmetęs 18 taškų.
 
B lygoje buvo sužaistos ketverios varžybos. Šakių „Trigada – Aukuras“ rezultatu 78:61 įveikė Veršių „Rendžerius“. Laimėtojų komandoje rezultatyviausiai žaidė A. Chokas, pelnęs 23 taškus ir D. Pulokas (15 tšk.). „Rendžerių“ komandai S. Stanaitis pelnė net 31 tašką, įmetė šešis tritaškius, nors tai ir neatnešė jų komandai pergalės. Šakių „Splito“ ir Šakių „Veteranų“ susitikimas baigėsi akivaizdžia „Splito“ pergale 94:48. Nugalėtojų komandai daugiausiai taškų pelnė T. Kardauskas (14 tšk.) ir E. Šastauskas (24 tšk.). Susitikime Šakių „A –komanda“ ir Kidulių „Brig“ pergalę rezultatu 65:62 iškovojo šakiečiai. Jų komandoje rezultatyviausiai žaidė A. Lukoševičius, pelnęs 21 tašką ir P. Endriukaitis, įmetęs 18 taškų. „Lekėčių“ ir Šakių „Vožtuvų“ susitikimas baigėsi šakiečių pergale 65:95. Nugalėtojų komandai daugiausiai taškų pelnė J. Stanaitis (27 tšk.) ir A. Švelnys (17 tšk.). Lekėtiškių komandoje rezultatyviausiai žaidė A. Urmuliavičius. Jis pelnė net 30 taškų, įmetė penkis tritaškius.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip kovoti prieš žiaurų elgesį su gyvūnais?

klausimelis 04 26Mindaugas iš Zapyškio:

Nepriklausomai, kur laikomas šuo, ant grandinės ar voljere, reikia jam sudaryti sąlygas. Nelaikyčiau žiauriu elgesiu su gyvūnu, jei jis ant grandinės gali lakstyti po visą kiemą. Kartais grandinė gali suteikt šuniui daugiau laisvės nei gyvenimas voljere. Manau, ir dabar yra numatytos pakankamai griežtos bausmės kovai prieš žiaurų elgesį su gyvūnais, nes, kiek žinau, yra ir baudžiamoji atsakomybė – laisvės atėmimo bausmė.

klausimelis 04 26 2

Lina iš Šakių:

Manau, kad pririšti šunį prie grandinės nėra blogai, bet tokie įvykiai, kai norima jais atsikratyti itin žiauriais būdais, yra netoleruotini. Jei jau nėra galimybės ar noro laikyti šuns ar katės, galima kreiptis į gyvūnų globos įstaigas, bet ne kažkur išvežt ir atsikratyt. Manau, kad už žiaurų elgesį su gyvūnu bauda nuo 200 iki 1 tūkst. eurų jau būtų žmogui bausmė.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.