A lyga užbaigė reguliarųjį sezoną

kubiliaiPraėjusį šeštadienį rajono vyrų krepšinio čempionato B lygos komandos reguliariajame sezone sužaidė ketverias varžybas, o kitą dieną A lygos komandos šį sezoną jau užbaigė. Po jo paaiškėjo ne tik lyderiai bet ir tai, kokia tvarka krepšininkai pradės atkrentamąsias varžybas.

Nuotr. Dvejus metus iš eilės čempionų vardą iškovoję „Kubiliai“ kol kas tvirtai lyderiauja ir šiais metais.

Pirmiausiai savaitgalio kovas pradėjo B lygos komandos.  Kudirkos Naumiesčio „Ošimas“ rezultatu 92:69 įveikė Lukšių gimnaziją. Tarp naumiestiečių rezultatyviausiai žaidė R. Sakalauskas, pelnęs 21 tašką, iš jų keturis tritaškius, bei V. Bilinskas, pridėjęs 20 taškų. Lukšiečiams daugiau nei pusę visų komandos taškų, net 44, sumetė D. Sakalauskas, jo komandos draugas M. Kriščiūnas įmetė dar 12 taškų.

Griškabūdžio gimnazijos ir Šakių „Trigados“ susitikimas rezultatu 52:73 baigėsi šakiečių naudai. Laimėtojams G. Karalius pelnė 14 taškų, vienu mažiau įmetė D. Pulokas. Tarp griškabūdiečių rezultatyviausiai žaidė A. Laurinaitis, pelnęs 15 taškų, bei S. Mozūraitis, pridėjęs 11 taškų.
 
J.K.S.C. rezultatu 77:68 įveikė „Gudrę“. Laimėtojų komandoje nepralenkiamas buvo M. Siegel, pelnęs 30 taškų, iš jų keturis tritaškius, bei M. Pavalkis, įmetęs 13 taškų. „Gudrėje“ rezultatyviausiai žaidė P. Šnipas, pataikęs 25 taškus, bei V. Višinskas, pridėjęs 16 taškų, iš jų du tritaškius.  

Veršių „Reindžerių“ ir Šakių „Veterano“ susitikimas baigėsi akivaizdžiu veršiškių triumfu. Jie šakiečius sutriuškino rezultatu 47:84. Tarp laimėtojų daugiausiai, 23 taškus, pelnė V. Motiejūnas, 16 taškų pataikė A. Snudaitis. Šakiečiams D. Orintas pelnė 12 taškų, G. Bacevičius pridėjo 11.  

Sekmadienį A lygos komandos užbaigė reguliariojo sezono susitikimus. Griškabūdžio „Nova“ rezultatu 83:74 įveikė „Laisvę“ ir taip užsitikrino antrąją vietą bendroje turnyrinėje lentelėje. Tarp griškabūdiečių rezultatyviausias buvo M. Užupis, pelnęs 22 taškus, bei V. Dailidė, pataikęs 18 taškų, iš jų keturis tritaškius. Paskutinysis lygos susitikimas vyko tarp Kudirkos Naumiesčio „Valjonos“ ir Šakių „Fuji“. Pergalę rezultatu 70:76 iškovojo šakiečiai. Tarp jų nepralenkiamas buvo A. Pelšs, pelnęs 23 taškus, E. Beržininkaitis pridėjo dar 10 taškų. Tarp naumiestiečių nesustabdomas buvo D. Staugaitis, įmetęs 27 taškus, iš jų tris tritaškius, bei T. Butkus, pataikęs 26 taškus, iš jų penkis tritaškius. Taigi, po šių susitikimų jau aišku, kad lyderių pozicijas išsaugojo „Kubiliai“, antroje vietoje, kaip minėjome, yra Griškabūdžio „Nova“, tretieji – „Fuji“, ketvirtieji – „Lukšiai“, penktieji – „Valjona“, šeštieji – „Kriūkai“, septintieji – „Lekėčiai – Sakalai“ ir aštuntieji – „Laisvė“.

Vasario 4 dieną, šeštadienį, kovas toliau tęs B lygos komandos, o vasario 5 dieną atkrentamieji susitikimai prasidės tarp A lygos komandų. Laimėtojai paaiškės po dviejų tarpusavyje sužaistų varžybų.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip kovoti prieš žiaurų elgesį su gyvūnais?

klausimelis 04 26Mindaugas iš Zapyškio:

Nepriklausomai, kur laikomas šuo, ant grandinės ar voljere, reikia jam sudaryti sąlygas. Nelaikyčiau žiauriu elgesiu su gyvūnu, jei jis ant grandinės gali lakstyti po visą kiemą. Kartais grandinė gali suteikt šuniui daugiau laisvės nei gyvenimas voljere. Manau, ir dabar yra numatytos pakankamai griežtos bausmės kovai prieš žiaurų elgesį su gyvūnais, nes, kiek žinau, yra ir baudžiamoji atsakomybė – laisvės atėmimo bausmė.

klausimelis 04 26 2

Lina iš Šakių:

Manau, kad pririšti šunį prie grandinės nėra blogai, bet tokie įvykiai, kai norima jais atsikratyti itin žiauriais būdais, yra netoleruotini. Jei jau nėra galimybės ar noro laikyti šuns ar katės, galima kreiptis į gyvūnų globos įstaigas, bet ne kažkur išvežt ir atsikratyt. Manau, kad už žiaurų elgesį su gyvūnu bauda nuo 200 iki 1 tūkst. eurų jau būtų žmogui bausmė.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.