Atsinaujinęs „Zanavykas“ ir toliau žaidžia permainingai

zanavykas_6Praėjęs savaitgalis „Zanavykui“ vėl buvo permainingas. Išvykose krepšininkai patyrė ir pergalės skonį, ir pralaimėjimo kartėlį. Be to, NKL šį sezoną debiutavusioje komandoje yra šiokių tokių pasikeitimų.
 
Nuotr. Už „Zanavyką“ gana rezultatyviai žaidęs E. Mološčiakas, jau porą savaičių sustiprinęs Šilutės „Šilutę“. „Zanavyke“ jį pakeitė kitas įžaidėjas.
 
Penktadienį „Zanavyko“ krepšininkai svečiuose į kovą stojo su Joniškio „Delikatesu“ ir aikštelės šeimininkams nepaliko vilčių laimėti. „Delikateso“ krepšininkams tai buvo trečias pralaimėjimas iš eilės.
Vos prasidėjus antrajam kėliniui, „Zanavykas“ buvo susikrovęs triuškinamą 20 taškų persvarą, vėliau ji buvo sumažinta, o galiausiai Šakių ekipa dar kartą šovė į priekį ir galutinai atitrūko nuo priešininkų. Susitikimas baigėsi rezultatu 87:64.

Neįtikėtinai šiose rungtynėse žaidė Stanionis. 24 metų „Zanavyko“ gynėjas per 31 minutę pelnė 37 taškus (7/8 dvitaškių, 6/12 tritaškių, 5/8 baudų), atkovojo 7 ir perėmė 5 kamuolius, atliko 5 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 9 pražangas, 5 kartus suklydo, 4 kartus pats prasižengė bei surinko 40 naudingumo balų. „Zanavyko“ vyrai varžovus pranoko visose taiklumo kategorijose bei atliko trigubai daugiau rezultatyvių perdavimų (24-8).
 
Tuo tarpu apie šeštadienį Mažeikiuose įvykusias varžybas prieš vietos ekipą taip kalbėti neina. Čia pranašesni buvo mažeikiškiai. Jie Šakių komandą įveikė rezultatu 80:56. Komandą į pergalę tradiciškai vedė E. Stanionis, surinkęs 19 taškų, V. Šumskis pridėjo 14, V. Vaikšnis – 7 taškus. Visgi to nepakako, kad į „Zanavyko“ sąskaitą būtų įrašyta dar viena pergalė.

Iš Šakių „Zanavyko“ maždaug prieš porą savaičių pasitraukė E. Mološčiakas, kuris sustiprino Šilutės „Šilutės“ sudėtį. Pasak „Zanavyko trenerio Giedriaus Žibėno, Eivydas jau buvo pritapęs prie komandos ir joje turėjo savo rolę. „Jokių problemų tiek aikštelėje, tiek už jos ribų su juo neturėjome, tačiau komandą jis buvo priverstas palikti labai netikėtai“, - komentavo G. Žibėnas. Pasak jo, Šilutės komandą pradėjus treniruoti A. Straupiui, kuris rūpinosi jo karjera, prie jos buvo pajungtas ir E. Mološčiakas. „Nelabai gražiai gavosi, kadangi su juo net neturėjome galimybės atsisveikinti ir padėkoti už darbą. Nepaisant to, linkiu jam kuo didesnės sėkmės ateityje“, - mintimis dalijosi „Zanavyko“ treneris.

Netekus Eivydo komandoje laikinai buvo likęs tik vienas įžaidėjas A. Pelšs. Todėl, kaip aiškino G. Žibėnas, buvo ieškoma kuo užpildyti atsiradusią spragą šioje pozicijoje. „Tinkamiausias mums pasirodė J. Andriuška, kurį paskolino Kauno „LSU-Baltų“ komanda. Juozas - jaunas, perspektyvus žaidėjas, turintis geram įžaidėjui reikalingus pamatus“, - aiškino treneris, pripažinęs, kad adaptacijai reikės šiek tiek laiko. Tikimasi, kad po kelių savaičių komandos naujokas bus pilnavertis komandos žaidėjas, galintis pridaryti daug nemalonumų varžovams.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kodėl gegužės 1-ąją, Darbininkų dieną, žmonės nedirba?

klausimelis 04 30Ivanas iš Kriūkų:

Dievas sukūrė žmonėms pakankamai dienų darbui. Nepritarčiau siūlymui išbraukti Darbo dieną iš nedarbo dienų sąrašo. Manau, ši diena turi būt laisva, kad žmonės galėtų pasidžiaugti pavasariu, išeiti į gamtą ir pamąstyti, dėl ko aš gyvenu, ką aš duodu kitiems. Jei žmogus bus apkrautas darbais, mažiau aplink save matys. Tad laisva diena niekam nepamaišys. 

klausimelis 04 30 2

Kristina iš Keturnaujienos:

Nes priskirta prie nedarbo dienų. Kiekviena papildoma laisva diena gerai, ypač žmonėms, turintiems šeimas, be to, kiekvienas namuose turi savo darbų. Nepritarčiau, kad ją reikėtų naikinti, nebent būtų priimtas sprendimas pridėti prie atostogų dienų.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.