„Fortūnos“ sportininkai – tarp stipriausiųjų

stangaGruodžio 8 dieną Palangoje vyko 19 - osios tradicinės Lietuvos jėgos dvikovės taurės pirmenybės. Tarp būrio dalyvių iš visos Lietuvos jėgas išbandė ir šeši Šakių sporto klubo „Fortūna“ sportininkai.

Nuotr. Šakių sporto klubas „Fortūna“ komandinėje įskaitoje užėmė trečiąją vietą.

Jaunučių amžiaus grupėje, svorio kategorijoje iki 70 kg, Andrius Pališkis užėmė antrąją vietą. Jis gulomis išspaudė 105 kg, pritūpė su 120 kg. Tokią pačią vietą, tik jaunių iki 80 kg grupėje, laimėjo ir Mantas Janušaitis, gulomis išspaudęs 90 kg, pritūpęs su 135 kg štanga.

Pirmąją vietą, kategorijoje iki 90 kg, iškovojo Linas Valuckas. Sportininkas gulomis išspaudė 127.5 kg, pritūpė su 135 kg štanga.
 
Jaunimo amžiaus grupėje, kategorijoje iki 90 kg, pirmąją vietą iškovojo Vilmantas Kutka. Jis gulomis išspaudė 170 kg, pritūpė su 200 kg štanga. Kategorijoje virš 90 kg taip pat pirmąją vietą užėmė Mindaugas Sutkaitis. Sportininkas gulomis išspaudė 165 kg, pritūpė su 225 kg štanga. Suaugusiųjų amžiaus grupėje, kategorijoje virš 105 kg, antrąją vietą laimėjo Audrius Jokūbaitis. Jis gulomis išspaudė 185 kg, pritūpė su 230 kg. A. Jokūbaitį aplenkė tik Vidas Blekaitis iš Birštono, kuris ir tapo varžybų nugalėtoju.

Šakių sporto klubas „Fortūna“ komandinėje įskaitoje užėmė trečiąją vietą.

Gruodžio 15d. Šakiuose, sporto klube „Fortūna“, vyks atviros rajono jėgos dvikovės varžybos, kuriose kviečiami dalyvauti visi norintys.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sunku būti mama?

klausimelis 05 03Kristina iš Girėnų:

Sunku, nes tai didžiulė atsakomybė ir didžiulis iššūkis. Pati užauginau tris vaikus. Didžiuojuosi jais, nes jie visi pasiekė savo tikslus, visi baigė aukštuosius. Dabar džiaugiuosi penkiais anūkais. Manau, kad šiuolaikinės mamos daugiau leidžia savo vaikams nei priklausytų. Gal todėl, kad dabar daugiau galimybių, technologijų amžius, vaikai nė žingsnio be telefono. Reikėtų griežčiau į tai pažiūrėti, nustatyti ribas. 

klausimelis 05 03 2

Erika iš Šakių:

Fiziškai sunku, nes turiu du mažus vaikus, o šiaip tai labai faina. Nežinau, kaip dar prasmingiau galima užpildyti motinystę. Žiūrint, kas darosi pasaulyje, neramu dėl vaikų ateities, norisi juos augint burbule ir apsaugoti. Mūsų mamos sako, kad joms buvo sunkiau mus auginti, nes nebuvo tiek sukurta technologijų, kurios šiandien labai palengvina vaikų priežiūrą, tačiau buvo daugiau artimesnio bendravimo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.