Neigiamas geopatogeninių zonų poveikis

zonosNe vieną tūkstantmetį žmonija žinojo apie pražūtingų vietų egzistavimą, kuriose spinduliuojama neigiama žemės energija, gyviems organizmams sukelianti ligas ir negalavimus. Jau nuo senų senovės žinomas  neigiamas jų poveikis. Daugelis tautų tikėjo, kad egzistuoja prakeiktos vietos, kuriose neauga augmenija, suserga žmonės ar naminiai gyvūnai, griūva namai...

Archeologiniai tyrinėjimai rodo, kad žmonės kruopščiai rinkdavosi gyvenviečių, asmeninių būstų ir ypač šventyklų vietas, kad virgulės ir švytuoklės buvo naudojamos dar 2100 metų prieš Kristų. Pirmosios žinios apie šį mokslą mus pasiekia iš Egipto papirusų, parašytų prieš 6000 metų, kuriuose randami ir piešiniai, vaizduojantys žmogų su virgule.

Kinijoje nuo neatmenamų laikų egzistuoja Feng Šui sistema, pagal kurios kanonus namai statomi tik tada, kai įsitikinama, kad parinkta vieta nepavaldi „gelmių demonams“.  Apie teisingą statinio vietos pasirinkimą savo traktatuose rašė senovės Romos architektas Vitruvijus, savo medicininiuose darbuose minėjo Hipokratas ir Avicena.

Nors žmogaus organizmas turi stiprią energetinę apsaugą, tačiau ji negali apsaugoti nuo geopatogeninių zonų poveikio. Ilgesnį laiką pabuvus neigiamo spinduliavimo vietoje, organizme įvyksta negrįžtami organų pokyčiai, pažeidžiamas žmogaus biolaukas. Šiandien Vakarų medicinos atstovai tvirtina, kad pagrindinis veiksnys, susergant sunkiomis chroniškomis ir onkologinėmis ligomis - ilgalaikis buvimas patogeninėse vietose, pasižyminčiose neigiamu, ardomu poveikiu žmogui.
 
Geopatogeninėse zonose auga kreivi, apsamanoję medžiai, nesuka lizdų paukščiai, jų vengia naminiai gyvūnai. Tik skruzdėlės, bitės ir širšės stengiasi įrengti savo lizdus neigiamų žemės spinduliavimo zonų susikirtimuose. Latvijos mokslininkai ištyrė, kad, pastačius avilius požeminių lūžių vietose, bičių produktyvumas padidėja iki dviejų kartų. Slyvos ir vyšnios taip pat geriau auga virš požeminių vandenų. Neatsitiktinai mūsų senoliai sakydavo, kad, jei gandras susisuka lizdą ant namo stogo, tai geras ženklas. Vadinasi namas pastatytas geroje vietoje. Jei minėtose zonose esama kelio ruožų – juose dažnai įvyksta avarijos, vadinamieji mirties kilometrai sukelia žmogaus elgsenos pakitimus, padidina katastrofų tikimybę.
 
Mokslininkai nustatė pagrindinius geopatogeninio spinduliavimo šaltinius, kuriuos sukelia požeminiai vandens srautai, vandens srautų, tekančių skirtinguose žemės lygiuose, susikirtimo zonos; geologiniai žemės lūžiai; požeminių vandens srautų ir geologinių žemės lūžių susikirtimo zonos bei jose susidarantys vadinamieji indukciniai kryžiai; tinkliniai koordinaciniai tinklai ir dvigubo veikimo zonos.

Patys kenksmingiausi žmogaus sveikatai – patogeninių linijų susikirtimai, kurie sukelia funkcinius organizmo sutrikimus - suirzimą, prakaitavimą, nuovargį, vidinį nerimą, nemigą, išsibalansuoja žmogaus organizmo rūgštinė ir šarminė pusiausvyra, susilpnėja imunitetas, keičiasi kraujo struktūra, susergama onkologinėmis, skrandžio, kepenų, inkstų ligomis. Ir netgi esant iš pirmo žvilgsnio sėkmingam gydymui, problema išlieka, kadangi nepašalinama susirgimo priežastis. Kenksmingo poveikio zona lieka savo vietoje ir tęsia pradėtą griaunamąjį darbą. Geopatogeninių zonų spinduliavimai – tai tylūs ir nematomi žudikai.

Pats paprasčiausias metodas nustatyti, ar namuose nėra neigiamas energijos spinduliavimo vietų – pasinaudoti virgulėmis arba paprašyti tai padaryti gerai jas įvaldžiusio žmogaus. Galima pasikliauti ir savo intuicija - jautrūs žmonės intuityviai vengia patogeninių zonų. Dažnai tenka pastebėti, kad vaikai miega susirietę į kamuolėlį lovos krašte ar kampe. Taip jie stengiasi išvengti neigiamo spinduliavimo įtakos. Apie patogenines zonas reikia pagalvoti ir tuomet, kai vaikus kankina naktiniai košmarai ir jie atsibunda verkdami ar šlapinasi lovoje. Taip pat atkreipkite dėmesį į tas vietas, kuriose praleidžiate daugiausiai laiko, kur numatote statyti lovą, rašomąjį stalą, vaikų baldus. Pagalvokite, kokia prasmė gyventi svajonių  name, jei jis jus fiziškai ir emociškai žudys.

Geopatogeninių zonų spinduliavimas susilpnina žmogaus ląstelių energetinį potencialą, sunaikina vidinę organizmo apsaugą, sustabdo gamtos suteiktą savigydos mechanizmą, todėl būtina išsiaiškinti namų geopatogenines zonas ir patogeninių linijų susikirtimus bei perstatyti iš šių vietų, skleidžiančių neigiamą poveikį, baldus.  

Stenkitės pasisemti kuo daugiau teigiamos energijos ir ramybės, kurios gausu bažnyčiose ir cerkvėse, nes jų bokštai ir kupolai sutelkia kosminę energiją. Savo energetinį lauką galite koreguoti Reiki meistrų, kristalų, spalvų ir garsų terapijos pagalba, taip pat galite pasisemti bioenergijos iš medžių, meditacijų ir įvairių praktikų metu.

Asta Gvildienė

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pasitikite žiniasklaida?

klausimelis 05 07Antanas iš Pajotijo:

Pasitikiu. Labiausiai radiju, nes jo nuolat klausau. Daugiausiai klausau LRT, įdomios laidos yra apie kaimą, žinios. Iš laikraščių – skaitau tik rajoninį. Teigiamai vertinu. Per televiziją , tiksliau TV3, žiūriu tik žinias ir BTV humoristinę laidą „Pričiupom“. Socialiniais tinklais nesinaudoju, nors anūkės ne kartą sakė, kad esu senamadiškas. Bet man užtenka, kiek naujienų sužinau iš radijo, televizijos ir laikraščių. 

klausimelis 05 07 2

Sonia iš Šakių:

Ne visa. Labiau pasitikiu ir skaitau naujienas socialiniuose tinkluose, tame tarpe ir užsienietiškus. Man norisi tiesos. Vieni vienaip sako, kiti kitaip. Tai aš informaciją lyginu. Man įdomiau, kas vyksta pasaulyje, nei Lietuvoje. Labai daug melo, netiesos čia, todėl ir spaudos nedaug skaitau. „Vakaro žinias“, draugutį skaitom. Televizijos nežiūriu, radijo neklausau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.