Vilniuje nukeltas paminklas Petrui Cvirkai. Kaip vertinate?

klausimelis 11 23Laima iš Šakių:

Mačiau per televiziją. Noriu pasakyti, kad tai yra mūsų istorija ir mes nuo jos niekur nepabėgsim. Nei jos pakeisim, nei paslėpsim – kas buvo, tai buvo. Cvirka buvo geras rašytojas ir, manau, išliks žmonių atmintyse. Galbūt P. Cvirkos paminklą reiktų perkelti į Grūto parką, kad būtų galima pamatyti. Be to, manau, kad paminklo nukėlimas –  nepagarba jį kūrusiems skulptoriams.





klausimelis 11 23 2
Birutė iš Šakių:


Labai blogai vertinu paminklo nukėlimą. Vis dėlto tai sena skulptūra, mano laikų, mokykloje mokiausi apie Cvirką. Kuo jis maišo šiandien? Skulptūra galėjo stovėt ir stovėt. Šiandien kiti laikai. Bet tos skulptūros negyvos ir jos niekam nekenkia. Jeigu jau nukėlė, išvežti galėtų į Grūto ar kitą kažkokį parką, tegul stovi. Jokių kalbų negali būti apie  sunaikinimą. Nukėlė Žaliojo tilto skulptūras, o stovinčios dabartinės – atsiprašau. Gal aš nesuprantu meno...




Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kodėl gegužės 1-ąją, Darbininkų dieną, žmonės nedirba?

klausimelis 04 30Ivanas iš Kriūkų:

Dievas sukūrė žmonėms pakankamai dienų darbui. Nepritarčiau siūlymui išbraukti Darbo dieną iš nedarbo dienų sąrašo. Manau, ši diena turi būt laisva, kad žmonės galėtų pasidžiaugti pavasariu, išeiti į gamtą ir pamąstyti, dėl ko aš gyvenu, ką aš duodu kitiems. Jei žmogus bus apkrautas darbais, mažiau aplink save matys. Tad laisva diena niekam nepamaišys. 

klausimelis 04 30 2

Kristina iš Keturnaujienos:

Nes priskirta prie nedarbo dienų. Kiekviena papildoma laisva diena gerai, ypač žmonėms, turintiems šeimas, be to, kiekvienas namuose turi savo darbų. Nepritarčiau, kad ją reikėtų naikinti, nebent būtų priimtas sprendimas pridėti prie atostogų dienų.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.