Vaikiškos striukės paieškos: kaip nepasimesti didžiulėje pasiūloje?

perfect square
Naujausias mados tendencijas atliepiantis, žaismingas ir ypač akiai patrauklus avikailio paltukas, o gal tvarkingai ir klasiškai atrodantis lietpaltis ar dygsniuota, super patogi ir universali sportinė striukė? Ir vėl tas pats klausimas, kuris kyla dažnam iš mūsų, ruošiantis atnaujinti savo atžalos garderobą, artėjant naujam sezonui. Norisi įmantriau ir kasmet kitaip, bet kaip visada neapleidžia nuojauta, kad patogumas – neabejotinai geriausias pasirinkimas? O ir ne be reikalo. Neabejojame, kad dažnam patogumas asocijuojasi su laisvu ir nevaržomu judėjimu. Jei Jūsų vaiko spintoje puikuojasi bent keletas sportinių drabužių, tada neverta įrodinėti šio stiliaus aprangos teikiamo komforto. Sportinio stiliaus patogumą galima įvertinti ir lauko drabužių pagalba. Stilingos ir super patogios sportinės striukės vaikams – puikiausias to įrodymas.

Mažųjų vartotojų komforto poreikį puikiai patenkinantys praktiški fasonai, kokybiškos, ilgą dėvėjimo laiką garantuojančios medžiagos ir patrauklūs, vaikiškas stilizacijas padedantys susikurti dizainai yra pakankamos priežastys, kodėl sportinės striukės vaikams turėtų būti kiekvieno mažiausio ar kiek ūgtelėjusio stileivos spintoje. Jaunų mados gerbėjų ypač mėgstami, nuo naujausių mados trendų neatsilikti padedantys projektai, kuriuos siūlo kiekvieno sportinio stiliaus gerbėjo taip mėgstami laisvalaikio ir sporto mados gigantai, tokie kaip Adidas, Adidas Originals, Nike, Puma, Reebok, Audimas ir kt., puikiai atliepia ne tik suaugusiųjų, bet ir jų atžalų komforto bei estetinius poreikius, savo naujausių kolekcijų asortimente pristatydami akiai patrauklius ir visišką judėjimo laisvę užtikrinančius modelius. Spalvų, raštų, originalių detalių ir tekstūrų gausa padės išsirinkti tinkamą striukės vaikams variantą tiek žiemai, tiek ir pereinamiesiems laikotarpiams. Tad jei jūsų pirkinių sąraše – įdomesnio kirpimo plonos vasarinės striukės vaikams, ar ypač šiltos ir patikimos žieminės striukėms vaikams su natūraliu užpildu, neverta dvejoti, ar sportinė striukė yra tai, kas tikrai pasiteisins Jūsų atžalos garderobo papildyme. Tačiau kaip nepasimesti super plačioje pasiūloje, kai nuo dizainų raibsta akys, ir išsirinkti tikrai patikimą variantą, saugosiantį Jūsų nenuoramą mažylį ar jau ūgtelėjusį vyresnėlį nuo šalčio, lietaus ir žiemos darganų?

Jei vasariška šiluma pamažu ima trauktis, o rašomojo stalo lentynas užpildo nauji sąsiuviniai ir pieštukai, tai ženklas, kad artėja šaltasis sezonas. Tiek mokyklinio amžiaus vaikų, tiek ir pačių mažiausiųjų spintoje negali pritrūkti patikimos ir kokybiškos striukės vaikams. Visais metų laikais, o šaltuoju sezonu ypač, nepamainomos sportinio stiliaus striukės vaikams yra pagrindinės kompanionės kelionių į darželį ar mokyklą bei aktyvaus laisvalaikio lauke metu. Pereinamajam laikotarpiui reikalingą šilumą suteiks ir apsiginti nuo ypač permainingų šių laikotarpių orų padės iš kokybiškų audinių pagamintos ir į ilgą dėvėjimo laiką orientuotos kokybiškos pavasarinės bei rudeninės striukės vaikams. Lengvas užpildas ir puikiai vaiko poreikius atitinkanti konstrukcija – tai pagrindiniai kriterijai, padėsiantys mėgautis komfortišku judėjimu ir visiška laisve. Aktyviems mažyliams ypač pasiteisinančios reguliaraus kirpimo, optimaliai erdvios dygsniuotos striukės vaikams su minkštu flysu viduje ar lengvu ilgaamžiu sintetiniu užpildu, nereikalaujančiu ypatingos priežiūros, bus vienas geriausių pasirinkimų. Neperpučiami ir vandeniui atsparūs audiniai – vienas didžiausių privalumų ir saugumo garantų. Lietui ir vėjui atsparus viršutinis striukės vaikams sluoksnis užtikrins, kad net ir netikėtai pabjurus orui, jūsų atžala išliks saugi ir nesušlaps. Todėl prieš įsigyjant naują striukytę savo mažyliui ar jau ūgtelėjusiam mokyklinukui, turėtumėte atkreipti dėmesį, ar gamintojas skiria pakankamai dėmesio striukės tiek išoriniam sluoksniui, tiek ir vidinei striukės konstrukcijai.

Tiek žieminės, tiek ir šiltajam sezonui skirtos vaikiškos striukės funkcionalumą padidina ir papildomos detalės, tokios kaip talpus, virvele reguliuojamas gobtuvas, aukšta apykaklė, užtrauktukas per visą striukės konstrukciją, tamprūs suvaržymai rankovių galuose ar juosmens srityje, Velcro dirželiai, padedantys reguliuoti prigludimą, ir kt. Pasirinkę geriausiai vaiko poreikius atliepiantį modelį ir jį papildančius techninius sprendimus, užtikrinsite optimalų, vaiko įpročius atitinkantį striukės praktiškumo lygį. Trumpo ir pūsto fasono rudeninės striukės vaikams ypač mėgstamos mergaičių, o štai erdvus, baggy kirpimas ar ypač universalios parka striukės siluetas dažniausiai patinka berniukams. Tinkamai pasirinktas modelis, dėmesys medžiagų kokybei ir patvarumui leis išsirinkti geriausią striukės vaikams variantą rudeniui ir pavasariui.

Žiemą, kai šilumos poreikis ypač išauga, jaustis užtikrintai, užsiimant bet kokia veikla lauke, padės žieminės striukės vaikams. Puikiai šaltajam sezonui pritaikyta konstrukcija, naujausių technologijų pagalba ypatingomis savybėmis praturtintos medžiagos ir optimaliai darganotiems orams pritaikyti techniniai sprendimai yra viskas, kuo turi pasižymėti patikimos žieminės striukės vaikams bei paaugliams. Vis populiaresnis pasirinkimas vaikiškos žieminės lauko aprangos asortimente – vaikiškos pūkinės striukės. Lengva konstrukcija ypač pasiteisina, norint užtikrinti mažųjų judėjimo laisvę. Kvėpuojantis ir lengvas užpildas neleidžia perkaisti didesnių temperatūros pasikeitimų metu, pvz., iš lauko įėjus į šiltą patalpą. Vienintelis pūkinių striukių trūkumas – pretenzingesnė priežiūra ir didesnė kaina. Dažniausiai greitai augančio vaiko greitai besikeičiančiam garderobui daugiau investuoti pabūgstantys tėveliai mieliau renkasi striukes su sintetiniu užpildu. Pastarosios – tokios pat patikimos žiemiškų lauko pramogų palydovės, puikiai apsaugančios nuo šalčio. Efektingai natūralius pluoštus atkartojantis sintetinis užpildas gerai izoliuoja šaltį ir nereikalauja ypatingos priežiūros. Puikiai apgalvotas viršutinis vaikiškos žieminės striukės sluoksnis ir efektyviai bendrą konstrukciją papildantis patikimas užpildas – tai neabejotinai saugus pasirinkimas, kuris pravers kiekvieno jaunojo nuotykių ieškotojo žiemiškame garderobe. Tiek pūkinių, tiek ir sintetinį užpildą turinčių ypač kokybiškų ir stilingų žieminių striukių vaikams ir paaugliams savo asortimente visada siūlo el. parduotuvė Kedai24.lt.

Vasariškose stilizacijose vėsesnėmis dienomis pasitarnaus lengvos striukės nuo vėjo, arba vadinamosios vėjastriukės. Tai – puiki alternatyva džemperiui ar megztiniui vėjuotomis dienomis. Kompaktiškos ir super lengvos, plonos konstrukcijos striukės vaikams nuo vėjo lengvai tilps į kuprinę, todėl bus saugumo garantas, keliaujant į darželį ar mokyklą. Pastarasis modelis pravers pačiose netikėčiausiose situacijose, tokiose kaip šeimyninės išvykos, atostogos prie jūros ar kaime pas senelius, ilgi pasivaikščiojimai po miestą su draugais ar žaidimai kieme. Lengvi, bet patvarūs audiniai puikiai tiks, kai norėsis patikimo viršutinio sluoksnio, papildančio džemperio ar marškinėlių trumpomis rankovėmis draugiją. Plonos, trumpos dygsniuotos striukės vaikams pravers vėsesnėmis vasaros dienomis. Žinant lietuviškoms vasaroms būdingus ypač permainingus orus, kiekvienoje vaikiškoje spintoje turėtų būti ir šis šiltesnis vasarinės striukės vaikams variantas. Todėl jei norite, kad jūsų vaikas saugiai jaustųsi bet kuriuo metų laiku, aprūpinimas kokybiška ir stilinga striuke, kurios pasirinkimą padiktuos sezoniškumas, bus teisingas ir praktiškas sprendimas.

Neperpučiama struktūra, puikiai sukonstruotas vidus bei praverčiantys funkcionalūs sprendimai – tai techniniai elementai, kurie yra neabejotinai svarbūs, norint, kad nauja striukė būtų „šūvis tiesiai į dešimtuką“. Tačiau ne mažiau svarbi striukės vaikams paieškos dalis – ir dizaino pasirinkimas. Mažųjų dėmesį patrauks ryškios spalvos ar originalumo suteikiančios aplikacijos bei stilizuoti žymiausių prekinių ženklų logotipai. Ryškios raudonos ar švelniai pastelinės striukės neabejotinai papuoš vaikišką garderobą ir leis jaustis ypatingai darželyje bei laisvalaikiu. Vienspalvės ar puoštos mėgstamų animacinių filmukų herojų aplikacijomis – naujos striukės paieškos gali tapti smagiu nuotykiu, tad būtinai į šio drabužio paieškas įtraukite ir savo žingeidų mažylį. Vargu, ar tai padaryti pavyks su ypač savo išvaizda besirūpinančiu paaugliu, kuriam savito stiliaus paieškos yra tarsi atskiras, bendraamžių tarpe sužibėti padėsiantis ritualas. Greitai naujausius mados trendus pagaunantys, modernumui neabejingi vyresnėliai mielai savarankiškai išsirinks jų poreikius ir estetinį pajautimą ištransliuoti padėsiančius striukės vaikams akcentus. Geidžiamiausių sporto prekių ženklų super stilingos striukės vaikams efektingai papildys lauko garderobą bet kuriuo metų laiku. Madingas fasonas bei koloritas pasiteisins laisvalaikio stilizacijų kūrime ir puikiai tiks mokyklai bei aktyvioms veikloms mieste, kuriame visada pilna pramogų. Kai kurios detalės, tokios kaip šviesą atspindintys elementai, velcro dirželiai, padedantys reguliuoti individualų prisitaikymą, papildomi ventiliaciniai intarpai ir kt., pasitarnaus dar ir praktiškai, todėl renkantis naują striukę, svarbu atkreipti dėmesį į visus įmanomus jai būdingus sprendimus. Kokybiška struktūra ir akiai patrauklus dizainas – tai visuma, kuri jūsų vaikui leis jaustis neabejotinai užtikrintai tiek rudenėjančių gatvių fone, tiek ir žiemiškų pramogų pilname, baltai nusidažiusiame lauke. Sekantys mūsų naujienas, turi ir didesnius šansus tarp bendraamžių išsiskirti madingais pasirinkimais. Adidas, Nike, o gal sportinių drabužių gigantė Puma? Bet kuris pasirinkimas bus geras, jei striukės vaikams padės jaustis saugiai, šiltai ir stilingai.

d-0530

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sunku būti mama?

klausimelis 05 03Kristina iš Girėnų:

Sunku, nes tai didžiulė atsakomybė ir didžiulis iššūkis. Pati užauginau tris vaikus. Didžiuojuosi jais, nes jie visi pasiekė savo tikslus, visi baigė aukštuosius. Dabar džiaugiuosi penkiais anūkais. Manau, kad šiuolaikinės mamos daugiau leidžia savo vaikams nei priklausytų. Gal todėl, kad dabar daugiau galimybių, technologijų amžius, vaikai nė žingsnio be telefono. Reikėtų griežčiau į tai pažiūrėti, nustatyti ribas. 

klausimelis 05 03 2

Erika iš Šakių:

Fiziškai sunku, nes turiu du mažus vaikus, o šiaip tai labai faina. Nežinau, kaip dar prasmingiau galima užpildyti motinystę. Žiūrint, kas darosi pasaulyje, neramu dėl vaikų ateities, norisi juos augint burbule ir apsaugoti. Mūsų mamos sako, kad joms buvo sunkiau mus auginti, nes nebuvo tiek sukurta technologijų, kurios šiandien labai palengvina vaikų priežiūrą, tačiau buvo daugiau artimesnio bendravimo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.