Vaikai išreiškė norą pratęsti vasaros stovyklą

VO „Gelbėkit vaikus“ Šakių vaikų dienos centras jau keletą metų iš eilės rajono vaikams organizuoja vasaros stovyklas. Ne išimtis ir ši vasara, ypač lepinanti karštais, poilsiui idealiais orais. Tad dvi įvairiausių renginių kupinos savaitės stovyklautojams netruko prabėgti.
 
Pasak VO „Gelbėkit vaikus“ Šakių vaikų dienos centro vadovės Jūratės Arštikaitienės, jau tapo tradicija į mūsų organizuojamas vasaros stovyklas pakviesti ir kitus miesto vaikus. Už simbolinį 30 litų mokestį jie ne tik smagiai, bet ir naudingai leido laiką kartu su Dienos centro vaikais. Dvidešimt  stovyklautojų mokėsi pažinti save, išreikšti savo jausmus, draugauti, dalintis gerumu. Čia buvo sudarytos idealios sąlygos atsiskleisti kiekvieno kūrybiškumui, pasportuoti sporto klube „Audra“, išmėginti jėgas įvairiose rungtyse, pažaisti futbolą su akiniais.

Daug neišdildomų įspūdžių vaikams paliko aktyvus dviejų dienų poilsis prie Voverių tvenkinio. Čia jie galėjo išmėginti visus vandens malonumus: ir pasimaudyti, ir baidare paplaukioti, ir vandens dviratį paminti. Kompaniją jiems palaikė Sintautų dienos centro vaikai. Daugelis stovyklautojų pirmą kartą nakvojo palapinėse. Tai jiems buvo naujos, tačiau be galo įdomios patirtys.

Kad vasaros stovykloje praleistos dienos būtų nepamirštamos, daug prisidėjo Dienų centrų auklėtojos Aušra Labūnaitytė, Vida Mikšienė ir Diana Šileikienė bei savanoriai Linas ir Darius. Todėl, kai reikėjo išsiskirti, daugelis vaikų išreiškė norą stovyklą pratęsti – gerai praleisti vasaros dienas norisi vis ilgiau ir ilgiau.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kodėl gegužės 1-ąją, Darbininkų dieną, žmonės nedirba?

klausimelis 04 30Ivanas iš Kriūkų:

Dievas sukūrė žmonėms pakankamai dienų darbui. Nepritarčiau siūlymui išbraukti Darbo dieną iš nedarbo dienų sąrašo. Manau, ši diena turi būt laisva, kad žmonės galėtų pasidžiaugti pavasariu, išeiti į gamtą ir pamąstyti, dėl ko aš gyvenu, ką aš duodu kitiems. Jei žmogus bus apkrautas darbais, mažiau aplink save matys. Tad laisva diena niekam nepamaišys. 

klausimelis 04 30 2

Kristina iš Keturnaujienos:

Nes priskirta prie nedarbo dienų. Kiekviena papildoma laisva diena gerai, ypač žmonėms, turintiems šeimas, be to, kiekvienas namuose turi savo darbų. Nepritarčiau, kad ją reikėtų naikinti, nebent būtų priimtas sprendimas pridėti prie atostogų dienų.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.