Kriminalai (2014-11-18)

Pavogė rankinę
Lapkričio 13 dieną gautas moters (gim. 1977 m.), gyvenančios Šakiuose, Šaulių g., pranešimas, kad lapkričio 12 dieną,  apie 19.30 val., ji pastebėjo, jog iš rankinės, kuri buvo padėta nerakintoje rūbinėje ant stalo UAB ,,Gulbelė“ priklausančioje Šakiuose esančioje kavinėje ,,Kiba“, dingo piniginė, kurioje buvo pareiškėjos vardu išduoti asmens dokumentai, banko mokėjimo kortelė, ,,Gulbelės“ kliento kortelė, automobilio registracijos dokumentai, apie 50 litų bei įvairios nuolaidų kortelės. Lapkričio 13 dieną, apie 9 val., moteris pastebėjo, kad, pasinaudojus banko kortele, nuo jos sąskaitos nuimta 1200 litų.  Nuostolis tikslinamas.
 
Smurtavo
Lapkričio 13 dieną gautas 1995 m. gimusios merginos, gyvenančios Griškabūdžio miestelyje, pranešimas, kad apie 15 val. namuose ją išvadino necenzūriniais žodžiais ir smurtavo kartu gyvenantis tėvas A. K. (gim. 1975 m.), devyniolikmetei sukeldamas fizinį skausmą. Smurtautojui A. K. nustatytas girtumas (4,10 prom. alkoholio), jis sulaikytas.

Lapkričio 14 dieną gautas moters (gim. 1970 m.), gyvenančios Kudirkos Naumiestyje,  Baltkalnio g., pranešimas, kad lapkričio 13 dieną, apie 22 val., namuose prieš ją smurtavo sugyventinis R. M. (gim. 1964 m.). Moteriai Šakių ligoninėje diagnozuotas veido sumušimas ir girtumas. Po apžiūros ji išleista į namus.
 
Iš šaldytuvo pavogė pjūklą
Lapkričio 14 dieną, apie 10 val., pastebėta, jog iš nerakinamos gyvenamojo namo, esančio Kriūkų seniūnijos Morkų kaime, lauko verandos pagrobtas nenaudojamame šaldytuve laikytas motorinis pjūklas „Stihl MS 211“. Nuostolis - 1000 litų.
 
Padegta malkinė
Lapkričio 14 dieną, apie 7.10 val., Kidulių seniūnijos Kaimelio kaime gyvenantis vyriškis, išėjęs į savo sodybos kiemą, pastebėjo, kad dega kieme esančios malkinės siena. Gaisro metu apdegė apie 4 m2 malkinės sienos. Atvykę priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai nustatė, kad  malkinės siena padegta tyčia, apipylus sieną degiu skysčiu, galimai - dyzelinu. Nuostolis tikslinamas.
 
Pavogė krūmapjovę
Lapkričio 14 dieną, apie 9 val., Kriūkų seniūnijos Liepalotėlių kaimo gyventoja (gim. 1972 m.) pastebėjo, kad iš nerakinamo negyvenamo namo kiemo pagrobta jai priklausanti motorinė krūmapjovė „Stihl FS 260“ . Nuostolis - 2390 litų.
 
Pakėlė ranką prieš motiną
Lapkričio 14 dieną, apie 11.30 val., Slavikų seniūnijos Žiūrių kaime neblaivus (2,78 prom. alkoholio) sūnus J. A. (gim. 1977 m.) namuose smurtavo prieš savo motiną (gim. 1953 m.). Smurtautojas  J. A. sulaikytas.
 
Sumušė žmoną
Lapkričio 15 dieną, apie 00.30 val., prie namo, esančio Kriūkuose, Nemuno gatvėje, sutuoktinis A. M. (gim. 1982 m.) sumušė savo žmoną (gim. 1972 m.). Nukentėjusiajai nustatytas nosies kaulų lūžimas, išmušti priekiniai dantys. A. M. sulaikytas.
 
Išrovė tujas
Lapkričio 15 dieną, apie 8 val. 30 min., 1974 m. gimęs vyriškis, gyvenantis Gelgaudiškio seniūnijos Daukantiškių kaime, pastebėjo, kad jo gyvenamosios sodybos teritorijoje išrautos ir pievoje paliktos dvi dekoratyvinės tujos, o iš kiemo pavogta šašlykinė. Nuostolis - 300 litų.
 
Ištuštino kuro baką
Lapkričio 15 dieną, apie 10 val., 1967 m. gimęs vyriškis, gyvenantis Griškabūdyje, pastebėjo, kad iš kieme esančio traktoriaus T-30 kuro bako išleista 45 litrai žymėto dyzelino. Nuostolis - 155 litai. Traktorius draustas privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu, sodyboje apsaugos signalizacija ir vaizdo kameros neįrengtos.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kodėl gegužės 1-ąją, Darbininkų dieną, žmonės nedirba?

klausimelis 04 30Ivanas iš Kriūkų:

Dievas sukūrė žmonėms pakankamai dienų darbui. Nepritarčiau siūlymui išbraukti Darbo dieną iš nedarbo dienų sąrašo. Manau, ši diena turi būt laisva, kad žmonės galėtų pasidžiaugti pavasariu, išeiti į gamtą ir pamąstyti, dėl ko aš gyvenu, ką aš duodu kitiems. Jei žmogus bus apkrautas darbais, mažiau aplink save matys. Tad laisva diena niekam nepamaišys. 

klausimelis 04 30 2

Kristina iš Keturnaujienos:

Nes priskirta prie nedarbo dienų. Kiekviena papildoma laisva diena gerai, ypač žmonėms, turintiems šeimas, be to, kiekvienas namuose turi savo darbų. Nepritarčiau, kad ją reikėtų naikinti, nebent būtų priimtas sprendimas pridėti prie atostogų dienų.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.