Rajono keliuose – dvi skaudžios avarijos

Praėjusį penktadienį rajono keliuose įvyko dvi skaudžios avarijos, kurių metu nukentėjo net trys žmonės. Vieną jų sukėlė neblaivus automobilio vairuotojas iš Daukantiškių kaimo.  

Sausio 21 d. apie 14.40 val. Gelgaudiškio seniūnijos Daukantiškių kaimo ribose, kelyje Pajotijai – Gelgaudiškis, automobilis VW PASSAT, vairuojamas to paties kaimo gyventojo V. K., važiuodamas dešine kelio puse nuvažiavo nuo kelio į griovį ir apsivertė. Eismo įvykio metu buvo sužalota kartu važiavusi automobilio keleivė E. D., gyvenanti Gelgaudiškio seniūnijos Pajotijų kaime. Jai Šakių ligoninės Priėmimo skyriuje medikai diagnozavo kairės pusės 7-o šonkaulio lūžimą. Eismo įvykio metu automobilį vairavusiam V. K. buvo nustatytas 1,43 promilių girtumas, o nukentėjusioji E. D. buvo blaivi.

Tos pačios dienos vakare, apie 19 val., Ritinių kaimo ribose, kelyje Pilviškiai-Šakiai-Jurbarkas, automobilis FORD TRANSIT, vairuojamas vilkaviškiečio D. N., lenkimo metu išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir kliudė ta pačia kryptimi važiuojantį automobilį MERSEDES BENZ E300, kurį vairavo kaunietis Š. S. Automobilis nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Eismo įvykio metu buvo sužaloti automobilio FORD TRANSIT keleivė G. N., gyvenanti Vilkaviškyje. Moteriai prireikė medikų pagalbos. Priėmimo skyriuje jau buvo diagnozuotas stresas po autoįvykio. Kitam Vilkaviškio gyventojui K. G. medikai diagnozavo galvos sumušimą, smegenų sukrėtimą. Po medikų apžiūros K. G. buvo išvežtas į Kauno klinikas. Abu vairuotojai eismo įvykio metu buvo blaivūs, vairuotojo pažymėjimus turėjo.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pasitikite žiniasklaida?

klausimelis 05 07Antanas iš Pajotijo:

Pasitikiu. Labiausiai radiju, nes jo nuolat klausau. Daugiausiai klausau LRT, įdomios laidos yra apie kaimą, žinios. Iš laikraščių – skaitau tik rajoninį. Teigiamai vertinu. Per televiziją , tiksliau TV3, žiūriu tik žinias ir BTV humoristinę laidą „Pričiupom“. Socialiniais tinklais nesinaudoju, nors anūkės ne kartą sakė, kad esu senamadiškas. Bet man užtenka, kiek naujienų sužinau iš radijo, televizijos ir laikraščių. 

klausimelis 05 07 2

Sonia iš Šakių:

Ne visa. Labiau pasitikiu ir skaitau naujienas socialiniuose tinkluose, tame tarpe ir užsienietiškus. Man norisi tiesos. Vieni vienaip sako, kiti kitaip. Tai aš informaciją lyginu. Man įdomiau, kas vyksta pasaulyje, nei Lietuvoje. Labai daug melo, netiesos čia, todėl ir spaudos nedaug skaitau. „Vakaro žinias“, draugutį skaitom. Televizijos nežiūriu, radijo neklausau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.