Pasieniečiai sutramdė muštynių dalyvius

pasienis sulaikymasKudirkos Naumiestyje pasieniečiai suskubo išskirti tarpusavyje susipliekusius šešis vyrus. Vienam jų muštynės baigėsi lediniame Šešupės vandenyje.
 
Nuotr. Pasieniečiai Kudirkos Naumiestyje sutramdė penkis konfliktuojančius vyriškius, o vieną smarkuolį ištraukė iš ledinio Šešupės vandens.
 
Sausio 16-ąją, ketvirtadienio vakarą, Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Pagėgių rinktinės Kudirkos Naumiesčio užkardos pareigūnai iš Šakių policijos komisariato gavo pranešimą apie viešosios tvarkos pažeidimą Kudirkos Naumiesčio miestelyje. Pasieniečių ekipažas nuvyko į nurodytą vietą ir ten išvydo besimušančius šešis vyrus. Vienas įsismarkavęs muštynių dalyvis buvo įkritęs į ledinį čia pat tekančios Šešupės vandenį. Kol vieni pasieniečiai jį traukė iš vandens, kiti sulaikė likusius konflikto dalyvius. Paaiškėjo, kad kumščiais santykius aiškinosi 20 ir 30 metų Vilkaviškio rajono bei 21, 22 ir 31 metų Šakių rajono gyventojai.

Iš Šešupės ištrauktą vietinį gyventoją VSAT pareigūnai pirmiausia nuvežė į namus persirengti sausais drabužiais, o vėliau kartu su kitais muštynių dalyviais pristatė į Kudirkos Naumiesčio užkardą. Visus sulaikytuosius pasieniečiai perdavė į užkardą atvykusiems Šakių policijos komisariato pareigūnams, kurie aiškinsis viešosios tvarkos pažeidimo priežastis.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.