Kvietė rinktis atostogas ir pramogas mūsų krašte

atostogos Lietuvoje sakiai
Turizmo parodoje „Atostogos Lietuvoje“ šį kartą atstovauti mūsų kraštui buvo kviečiami ne tik turizmo, bet ir verslo atstovai, tačiau iš jų didesnio susidomėjimo nesulaukta. Šakių TVIC nuotr.

Balandžio 21–23 dienomis Kauno „Žalgirio“ arenoje vyko didžiausia vietinio turizmo paroda „Atostogos Lietuvoje“, kurioje buvo pristatyta tai, ką turime geriausio, ne iš lankstinukų, o gyvai bendraujant su verslu, bendruomenėmis ir kitais Lietuvos regiono turizmo paslaugų teikėjais, ten gyvenančiais ir kuriančiais žmonėmis. Parodoje dalyvavo ir keturi mūsų rajono atstovai.
 
Šakių turizmo ir verslo informacijos centras (TVIC) parodoje „Atostogos Lietuvoje“ dalyvavo viename stende kartu su kitais Suvalkijos regiono turizmo ir verslo informacijos centrais – Marijampole, Vilkaviškiu, Kazlų Rūda ir Kalvarija. Šį kartą atstovauti mūsų kraštui buvo kviečiami ne tik turizmo, bet ir verslo atstovai, tačiau iš jų didesnio susidomėjimo nesulaukta.

Prisijungti prie parodos neatsisakė „Nastia Garden“, kurie lankytojus stebino savo gaminama liofilizuota produkcija, bitininkystės ūkis „Saldūs ūsai“ atvykusiems siūlė ne tik įsigyti natūralaus bičių vaško žvakių ar medaus, bet kvietė dalyvauti ir edukacinėse pamokose jų ūkyje. Parodoje taip pat dalyvavo praėjusiais metais duris atvėrusios poilsiavietės „Paliekys“ šeimininkai, pristatę teikiamas apgyvendinimo, poilsio ir sveikatinimo paslaugas, bei vyndarystės puoselėtojai ir vyno gamintojai Ramaškevičiai, parodos lankytojus kvietę ne tik parodoje degustuoti ir įsigyti jų gaminamų vynų, bet ir atvykti į pramogines degustacines programas „Vyno kerai“ Zyplių dvare.

Pasak Šakių TVIC direktorės Daivos Palukaitienės, nors buvo tikėtasi, gausaus lankytojų būrio paroda nesulaukė – galbūt sutrukdė puikus oras, visus išviliojęs į gamtą, o gal tuo pat metu vykusi pavasarinė mugė Laisvės alėjoje.  

„Tiesa, atėję lankytojai nebuvo masiniai, bet rimtai besidomintys mūsų krašto turizmo naujienomis, džiaugęsi gauta informacija ir žadėję aplankyti mūsų turizmo objektus, – pabrėžė D. Palukaitienė. – Ne vienas gamintojas ar paslaugų teikėjas taip pat surado tikslinių kontaktų, verslo pažinčių, todėl nenusivylė dalyvavimu pirmoje tokioje lietuviško turizmo parodoje.“

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px