Už buvimą šalia – „ačiū“

muziejus_zanavykuPraėjusį penktadienį Zanavykų krašto muziejus savo bičiulius, draugus bei rėmėjus pakvietė į padėkos vakarą „Ačiū, kad esi“.

Nuotr. Muziejaus direktorius Vidmantas Dėdynas ir etnografė Rima Vasaitienė dėkojo visiems, palaikantiems bei paremiantiems muziejaus veiklą.

Šie metai – Muziejų metai. Jų pagrindinis tikslas – atkreipti valstybės ir visuomenės dėmesį į muziejų vykdomą misiją saugoti kultūros ir istorijos vertybes bei šviesią visuomenę. Tačiau Zanavykų krašto muziejus ne tik šiais metais siekė būti išskirtinis. Ten nuolat vykdoma edukacinė veikla, organizuojamos parodos ir stengiamasi būti patraukliais įvairaus amžiaus lankytojams. Visgi tokio pobūdžio padėkos vakaras muziejuje surengtas pirmą kartą. Organizatoriai kvietė pabūti kartu, pasiklausyti Edgaro Pilypaičio ir Vismantės Vasaitytės atliekamų dainų. Renginio vedėja ir muziejaus etnografė Rima Vasaitienė atkreipė dėmesį, kad ypač Advento laikotarpiu ateina laikas geriems darbams ir žodžiams, užuojautai, supratimui ir.. padėkai. Būtent toks ir buvo vakaro tikslas – padėkoti muziejaus veiklą remiantiems, palaikantiems, padedantiems. Tai ir ūkininkai, ir verslininkai, ir valdžios, žiniasklaidos atstovai. Be tokių žmonių tam tikra muziejaus veikla būtų tiesiog neįmanoma. Jiems buvo išdalintos specialios padėkos statulėlės. Žinoma, viskas prasideda nuo muziejaus darbuotojų entuziazmo, minčių. Jei nebūtų jų, nereikėtų ir rėmėjų... Tad ačiū, kad esame šalia vieni kitų...

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.