Šakių krepšinio lygos sezono uždarymo šventėje – apdovanojimų lietus

Praėjusį sekmadienį Lukšių kavinėje „Modėja“ vyko oficiali Šakių krepšinio lygos (ŠKL) sezono uždarymo ir apdovanojimų šventė, kurios metu buvo išdalinti apdovanojimai ŠKL 2016–2017 m. sezono komandoms nugalėtojoms, sezono geriausiems žaidėjams ir ne tik. Tokia atskira krepšininkų apdovanojimų šventė rajone buvo organizuota pirmą kartą.

Prieš šventę tris savaites buvo vykdomas ŠKL sirgaliams skirtas balsavimas, po kurio paaiškėjo žaidėjai, labiausiai verti metų naujoko, geriausio jaunojo žaidėjo, labiausiai patobulėjusio, naudingiausio senuko, geriausių žaidėjų bei trenerių nominacijose.
 
ŠKL 2016–2017 m. naujoku tapo Sintautų „Spartos“ atstovas Dovydas Galinaitis. Geriausiu jaunuoju žaidėju išrinktas aštuoniolikmetis Justas Sakalauskas („Valjona“). Jam atiteko ir labiausiai patobulėjusio žaidėjo apdovanojimas. ŠKL 2016–2017m. naudingiausiu senuku išrinktas Tomas Krunkaitis („Skydas“).

ŠKL 2016–2017 m. B lygos simbolinis penketas: įžaidėjas Andrius Urmulevičius („Lekėčiai“), atakuojantis gynėjas Povilas Ruzgys („Lekėčiai“), lengvasis krašto puolėjas Martynas Švelnys („Gelgaudiškis“), sunkusis krašto puolėjas Rokas Zymonas („Spurtas“), centras Aivaras Miliušis („Sparta“), treneris – Edvinas Adomaitis („Trigada“).

ŠKL 2016–2017 m. A lygos simbolinis penketas: įžaidėjas Giedrius Būda („Valjona“), atakuojantis gynėjas Martynas Karpičius („Valjona“), lengvasis krašto puolėjas Justas Sakalauskas („Valjona“), sunkusis krašto puolėjas Marijus Užupis („Nova“), centras Adomas Stanaitis („Kriūkai“), treneris Mindaugas Valaitis („Valjona“).

Sezono uždarymo šventės metu buvo apdovanoti ir kiekvienos komandos abiejų lygų geriausi bei naudingiausi žaidėjai. B lygos geriausi žaidėjai: Lukas Matulaitis (Griškabūdžio „Spurtas“), Aivaras Miliūšis (Sintautų „Sparta“), Andrius Urmulevičius („Lekėčiai“), Martynas Švelnys („Gelgaudiškis“), Karolis Ambrazaitis (Šakių „Splitas“), Laimis Linertas (Šakių „ASK“), Valentinas Jurkšaitis (Šakių „Skydas“), Edvinas Levišauskas (Šakių „JKSC-Varpas“), Domas Balsevičius (Šakių „Trigada“). B lygos naudingiausias sezono žaidėjas – Karolis Ambrazaitis („Splitas“).

2016–2017 m. A lygos geriausi žaidėjai: Giedrius Būda (Kudirkos Naumiesčio „Valjona“), Adomas Stanaitis („Kriūkai“), Marijus Užupis (Griškabūdžio „Nova“), Martynas Kriaučiūnas (Veršių „Laisvė“), Deividas Sakalauskas (Šakių „Skveras“). A lygos naudingiausias sezono žaidėjas – Marijus Užupis („Nova“).

Galiausiai buvo apdovanotos komandos nugalėtojos. B lygos prizininkų trejetas: Griškabūdžio „Spurtas“, Sintautų „Sparta“ ir „Lekėčiai“. A lygos prizininkai: Kudirkos Naumiesčio „Valjona“, „Kriūkai“ ir Griškabūdžio „Nova“.

Šventę organizavo ir vykdė ŠKL prezidentas Žilvinas Sniečkus ir du valdybos nariai Eduardas Mačiulis ir Rima Mozūraitienė. ŠKL dėkoja visiems, dalyvavusiems lygos gyvenime, atstovavusiems savo komandas, komandoms, komandų vadovams, sirgaliams, rėmėjams, teisėjams, sekretoriatui. Pasak jų, patarimai, komentarai, pastabos, išsakyta nuomonė veda geresnių rezultatų link.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip kovoti prieš žiaurų elgesį su gyvūnais?

klausimelis 04 26Mindaugas iš Zapyškio:

Nepriklausomai, kur laikomas šuo, ant grandinės ar voljere, reikia jam sudaryti sąlygas. Nelaikyčiau žiauriu elgesiu su gyvūnu, jei jis ant grandinės gali lakstyti po visą kiemą. Kartais grandinė gali suteikt šuniui daugiau laisvės nei gyvenimas voljere. Manau, ir dabar yra numatytos pakankamai griežtos bausmės kovai prieš žiaurų elgesį su gyvūnais, nes, kiek žinau, yra ir baudžiamoji atsakomybė – laisvės atėmimo bausmė.

klausimelis 04 26 2

Lina iš Šakių:

Manau, kad pririšti šunį prie grandinės nėra blogai, bet tokie įvykiai, kai norima jais atsikratyti itin žiauriais būdais, yra netoleruotini. Jei jau nėra galimybės ar noro laikyti šuns ar katės, galima kreiptis į gyvūnų globos įstaigas, bet ne kažkur išvežt ir atsikratyt. Manau, kad už žiaurų elgesį su gyvūnu bauda nuo 200 iki 1 tūkst. eurų jau būtų žmogui bausmė.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.