„Zanavykas“ įveikė dar du varžovus

zanavykas_parachomikasPraėjęs savaitgalis Šakių krepšinio klubui „Zanavykas“ buvo pergalingas. Savo varžovus šakiečiai įveikė ir namuose, ir išvykoje. Po šių susitikimų Modesto Paulausko treniruojama komanda išlaiko tas pačias pozicijas - bendroje turnyrinėje lentelėje jie yra treti.

Nuotr. Praėjusį sezoną atstovavęs „Rūdupiui“ gerai žinomas žaidėjas P. Parachomikas dabar žaidžia už „Zanavyką“.

Gruodžio 16 dieną šakiečiai namuose rezultatu 91:71 įveikė Klaipėdos LCC tarptautinio universiteto komandą. Nors rungtynės prasidėjo gana sunkiai, dėl gero žaidimo ir gynybos šakiečiams pavyko įgyti net dvidešimties taškų persvarą ir iškovoti savo tryliktąją pergalę. Be to, varžybų metu nežaidė vienas naudingiausių RKAL žaidėjų V.Stanevičius, kuris dėl skrandžio problemų praleido ir kitą dieną Kretingoje vykusias rungtynes. Daugiausiai prie „Zanavyko“ pergalės prisidėjo M. Karpičius, pelnęs 19 taškų, iš jų tris tritaškius, bei penkis kartus atkovojęs kamuolį. Tiek pat taškų pelnė bei penkis kamuolius atkovojo ir G. Maciulevičius. Po 11 taškų įmetė A. Pelšs ir Ž. Danielius. Naujokai M. Šumskis ir P. Parachomikas atitinkamai surinko po 8 ir 9 taškus.
 
Kitą dieną „Zanavykas“ išvykoje susitiko su „Kretingos“ ekipa ir rezultatu 113:64 juos sutriuškino. Šeimininkams šakiečiams neleido laimėti nei vieno kėlinuko, o paskutinysis tebuvo formalumas – šakiečių persvara buvo akivaizdi. Nesulaikomas rungtynių metu buvo R. Ostreika. Jis rungtynių metu pelnė 28 taškus, atkovojo šešis kamuolius. 18 taškų, iš kurių trys taiklūs tritaškiai, pridėjo G. Maciulevičius. M. Šumskio sąskaitoje - 15 taškų bei devyni atkovoti kamuoliai.

Po savaitgalio susitikimų „Zanavykas“ išliko trečioje bendros turnyrinės lentelės vietoje. Sužaidę 17 rungtynių jie iškovojo 14 pergalių. Pirmąją vietą užima Tauragės krepšinio klubas, antrieji – Birštono „JAZZ – Diremta“.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px