Atsinaujinęs „Zanavykas“ pergalingai žengia toliau

zanavykas9Praėjusį savaitgalį Šakių krepšinio klubas „Zanavykas“ išvykoje pademonstravo savo pranašumą ir įveikė Biržų „Rinkuškių alus” ir Panevėžio „Bangenė – Aivera“ krepšininkus. Be to, „Zanavyko“ komandą papildė du nauji žaidėjai.

Nuotr. V. Stanevičius (su kamuoliu) ne tik pelno daug taškų, bet ir itin puikiai kovoja dėl kamuolių.

Šakiečiai savaitgalį abejas varžybas laimėjo, tačiau nei vienos iš jų nebuvo lengvos. Ypač įtempta kova vyko penktadienį, susitikimo su Biržų „Rinkuškių alus“ krepšininkais metu. Nors šakiečiai laimėjo 87:83, jiems teko nemažai paplušėti, kad įrodytų savo pranašumą. Rezultatas visų varžybų metu buvo apylygis ir tik likus kelioms minutėms iki varžybų pabaigos pergalę išplėšė „Zanavykas“. Rezultatyviausiai rungtynių metu žaidė R. Ostreika, pelnęs 19 taškų bei aštuonis kartus atkovojęs kamuolį. V. Stanevičius prie pergalės pridėjo 17 taškų bei 15 atkovotų kamuolių. Tiek pat komandos sąskaitą papildė ir A. Pelšs. Naujokai, krepšinio mėgėjams neblogai žinomi Marius Šumskis ir Paulius Parachomikas, iškart įsiliejo į komandos gretas. Susitikimo su biržiečiais metu abu pelnė po 10 taškų. M. Šumskis iki šiol žaidė už „Mažeikius“, šiuo metu dar atstovauja ir Norvegijos Bergeno „Gimle BBK“ ekipai. P. Parachomikas praeitą sezoną atstovavo Prienų „Rūdupiui“. Apskritai beveik visi dabartiniai „Zanavyko“ žaidėjai yra žaidę ir patirties įgiję rungtyniaudami LKL.
 
Šeštadienį „Zanavyko“ krepšininkai taip pat išvykoje žaidė su Panevėžio „Bangenė – Aivera“ komanda. Šįkart savo pranašumą šakiečiai įrodė didesniu taškų skirtumu. Panevėžiečius jie įveikė rezultatu 59:75. Rungtynių metu nepralenkiamas buvo V. Stanevičius, pelnęs 20 taškų bei 15 kartų atkovojęs kamuolį. R. Ostreikia pridėjo 13 taškų, bei šešis atkovotus kamuolius, M. Karpičius įmetė 12 taškų. Šiuo metu „Zanavykas“, turėdamas 13 pergalių iš 15 galimų, yra trečioje bendros turnyrinės lentelės vietoje. Komandos vadovas Vytautas Strokas tikina, kad dabartinė komandos sudėtis ir gera, ir stipri, tad ir užmojai dideli. „Turim laimėti“, - tikino pašnekovas.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px