Kaip sutaupyti pinigų apsipirkinėjant: 3 efektyvios strategijos

rimi seo
Esate spontaniškas pirkėjas? Parduotuvėje į prekių krepšelį įsimetate pirkinių, kurių net neplanavote pirkti? Jeigu dėl šios savo savybės jaučiatės gerai – viskas puiku. Vis dėlto, jei manote, kad parduotuvėje išleidžiate per daug pinigų ir norėtumėte kiek sumažinti savo išlaidas – šis straipsnis skirtas jums. Parduotuvės RIMI komanda pateikia 3 efektyvias strategijas: kaip sutaupyti pinigų apsipirkinėjant?
 
Prieš eidami į parduotuvę susidarykite pirkinių sąrašą

Jokia čia naujiena – prieš einant į parduotuvę verta susidaryti pirkinių sąrašą. Vis dėlto, daugelis žmonių šią informaciją žino, bet ją ignoruoja: „Ir taip prisiminsiu, kokių produktų reikia“, – mąsto jie. Realybė kiek kitokia – daugelis ne tik, kad užmiršta įsigyti prekių, dėl kurių atėjo į parduotuvę, tačiau ir prisiperka menkniekių. Pinigų išleidžiama nemažai, o reikalingiausių produktų neįsigyjama.

Kaip efektyviai susidaryti pirkinių sąrašą? Galite tą daryti tradiciškai – ant popieriaus lapelio. Arba išmaniai: parsisiųskite vieną iš prekių sąrašų programėlių. Jų privalumas tas, kad sąrašu galima dalintis su šeimos nariais.

Parduotuvėje turėdami pirkinių sąrašą galėsite apsipirkinėti tikslingai. Tai reiškia: krepšelyje atsidurs tik reikalingos prekės (sutaupysite pinigų) ir sutaupysite laiko.

Nepamirškite perversti akcijų leidinių

Šiais laikais daugelis iš mūsų skuba, todėl į parduotuvę užsuka spontaniškai, kai turi laisvo laiko. Visgi, jei norite apsipirkimo metu sutaupyti šiek tiek pinigų, RIMI komanda jums siūlo prieš apsiperkant perversti akcijų leidinius. Ką tai duos? Iš anksto žinosite, kokiai produkcijai parduotuvėje siūlomos nuolaidos. Todėl negriebsite pirmos pasitaikiusios ir galimai brangesnės prekės, o tikslingai eisite savo tikslo link.

Akcijų leidinyje pastebėjote, kad siūloma nuolaida Jūsų mėgstamai dantų pastai? O gal skalbimo kapsulėms? Visai nesvarbu, kad namuose šių prekių dar yra – nusipirkite iš anksto, kol siūloma patraukli kaina. Tokiu būdu tikrai sutaupysite! Tiesa, namus paversti sandėliu irgi neverta – parduotuvėje RIMI nuolaidos, įvairioms prekėms, taikomos gana dažnai. Todėl verta kartas nuo karto perversti akcijų leidinius ir sužinoti apie esančias/artėjančias nuolaidas.

Tapkite lojalumo programos nariu

Dar viena, itin efektyvi strategija, norintiems sutaupyti – tapti lojalumo programos nariu. Štai, pavyzdžiui, „Mano Rimi“ lojalumo programos nariams į kortelę grįžta net iki 2,5 proc. išleistų pinigų. Ir net 99 proc. jų galima panaudoti kito apsipirkimo metu.
Ir tai dar ne viskas: specialios nuolaidos kasdien, partnerių pasiūlymai, gimtadienio akcijos, asmeniniai pasiūlymai, taškų keitimo į prizus programa... Patikėkite, tapti lojalumo programos nariu tikrai verta.

 
d-0522

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px