Sankryžoje susidūrė automobiliai

Šeštadienio vakare susidūrus dviem automobiliams medikų pagalbos prireikė abiejų transporto priemonių vairuotojams ir keleiviui. Nukentėjusieji sužalojimus gydosi Jurbarko ligoninėje.
 
Kovo 15 dieną, 20.54 val., kelio Pilviškiai – Šakiai – Jurbarkas 56.033 km., sankryžoje su keliu Kiduliai – Gelgaudiškis – Gerdžiūnai, Kidulių kaime, susidūrė Pervazninkų kaimo gyventojos G. K. (gim. 1981 m.) vairuojamas „Ford Probe“ su Jurbarko patrulio D. M. (gim. 1980 m.), gyvenančio Girėnų kaime, vairuojamu  automobiliu „Audi A6 Avant“.

Eismo įvykio metu sužalojimus patyrė patrulis D. M., kuriam Jurbarko ligoninėje medikai diagnozavo kairės plaštakos bei kairės blauzdos sumušimus. Kito automobilio vairuotojai Jurbarko medikai diagnozavo stuburo sumušimą. Taip pat sužalojimus patyrė automobilio „Ford Probe“ keleivis N. K. (gim. 1978 m.), gyvenantis Pervazninkų kaime. Jam diagnozuotas kairio šlaunikaulio kaklelio lūžimas ir išnirimas.  Abiejų transporto priemonių vairuotojai eismo įvykio metu buvo blaivūs, teisę vairuoti turi.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px