Jaunos kosmetologės užmojis – šakiečiams pasiūlyti naujovių

agne kosmetologe
Nuotr. Į Šakius dirbti grįžusi mergina teigė, jog kūno ir veido oda reikia rūpintis nelaukiant pirmųjų senėjimo požymių.

Agnė NAUMAVIČIŪTĖ  

Antradienį Šakiuose, Bažnyčios g. 11, savo veiklą pradėjo jauna kosmetologė Agnė Juškaitytė. Specialistė sako, kad nesvarbu – penkiolika tau ar trisdešimt penkeri, odos būkle rūpintis reikia visiems.

Sudėliojo likimas

Nors Agnės planai buvo kiek kitokie, tačiau likimas juos sudėliojo, rodos, taip, kaip ir turėjo būti. Juk ne veltui yra sakoma, kad nuo likimo nepabėgsi. Kadangi Agnės mama yra stomatologė, ji sako, kad užaugo mamos darbo vietoje ir, atrodo, savo gyvenimo kelią jau buvo pasirinkusi – sekti mamos pėdomis. Tačiau planai susidėliojo kitaip.

„Esu dėkinga tėvams, kurie mane palaikė ir nekalė į galvą, jog tik universitete galiu įgyti tinkamą išsilavinimą. Nusprendžiau Vilniaus kolegijoje studijuoti kosmetologiją“, – pasakojo pašnekovė.

Dar besimokydama kolegijoje Agnė pradėjo lankyti įvairius seminarus, domėtis kosmetika, ją tirti. Baigus mokslus, jų buvo negana, todėl mergina nusprendė žinias toliau tobulinti Lietuvoje vykusiuose Prancūzijos Bordo universiteto rengtuose mezoterapijos mokymuose. Vėliau, nes mokytis vis dar norėjosi, žinių tobulinimas tęsėsi Australijos universiteto Flinders rengtuose mokymuose, kurie taip pat buvo organizuoti Lietuvoje. Baigusi šias studijas dalyvavo įvairiuose mokymuose, seminaruose Vilniuje, Kaune, Marijampolėje, pradėjo dirbti Vilniuje įsikūrusioje „Masažo klinikoje“.

Lankstus darbo grafikas

Tačiau kaip nutiko, jog savo kabinetą Agnė atidarė Šakiuose? Mergina pasakojo, jog šiaip ar taip dažnai grįžta į Šakių krašte esančius tėvų namus. O galvoje kirbėjo mintis šakiečiams pasiūlyti savo paslaugas.

„Nueiti pasidaryti manikiūrą, pedikiūrą ar makiažą Šakiuose tikrai yra kur, juolab kad teikiamos tikrai geros paslaugos. O aš norėjau pasiūlyti tai, ko Šakiuose dar nėra“, – pasakojo Agnė.

Mergina neslėpė, jog gan ilgą laiką svarstė, ar pasiteisins sprendimas Šakiuose atidaryti kosmetologijos kabinetą, ilgai svėrė visus „už“ ir „prieš“. Tačiau noras kraštiečiams pasiūlyti naujas paslaugas buvo didesnis už bet kokią baimę surizikuoti.

„Jau dabar turiu nemažai klientų. Aišku, geriausiai reklama sklinda iš lūpų į lūpas. Taip pat socialiniame tinkle esu sukūrusi puslapį „Kosmetologė Agnė“, jame mane taip pat galima rasti bei užduoti rūpimus klausimus ar susitarti dėl susitikimo laiko“, – pasakojo mergina.

Tiesa, prieš atliekant bet kokią procedūrą reikalinga konsultacija, kad būtų galima įsitikinti bei galutinai apsispręsti dėl procedūros ar jos metu naudojamos kosmetikos parinkimo. Tokias konsultacijas Agnė teikia nemokamai. Darbo laikas taip pat lankstus – jei yra klientų pageidavimų, kosmetologė dirba ir iki 19 val. vakaro. Savaitgaliais, susitarus dėl procedūrų, darbo laikas taip pat derinamas.

Gausus procedūrų pasirinkimas

Visos procedūros atliekamos su aukščiausios kokybės įranga bei kosmetika, o procedūrų kainos, kaip pasakojo pašnekovė, tikrai nesikandžioja ir svyruoja nuo 10 iki 50 eurų. Kosmetologijos kabinete atliekamas ultragarsinis veido valymas, darsonvalizacija, deimantinė dermabrazija, veido liftingas. Taip pat atliekama procedūra „stebuklingos pirštinės“, kai galvanine srove atliekamas masažas raukšlių mažinimui. Kosmetologijos kabinete Agnė taip pat gali atlikti mezoterapiją be adatų (sonoforezė, jonoforezė). Įvairios procedūros pamaitina odą, mažina veido raudonį, pigmentines dėmes, dehidrataciją. Procedūromis didinamas odos elastingumas, naikinami uždegiminiai ir neuždegiminiai spuogai ir kt. Norintys išmėginti rūgštinį šveitimą, kuris atstatytų genetinius odos pažeidimus ar odos drėgmę, taip pat gali kreiptis į Agnę.

Mergina sako, jog netiesa, kad oda rūpintis reikia pradėti, kai ji pradeda senti. Anot pašnekovės, kuo anksčiau pradedama rūpintis, tuo paprasčiau bus vėliau, kai pasirodys pirmieji senėjimo reiškiniai. Mergina džiaugėsi, jog šakiečiai, nors naujovių šiek tiek prisibijo, tačiau stengiasi rūpintis savo veido, kūno oda. Štai jauniausiam kosmetologės klientui – 13 metų, jis spuoguotos veido odos problemas sprendžia ne pats, bet atsidavė į specialisto rankas.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.