Socialinio būsto raktai atiduoti seniūnijai

soc_bustasPraėjusį antradienį speciali statybų vertinimo komisija lankėsi Šakiuose, Kęstučio gatvėje, naujai pastatytame socialiniame 24 butų name. Jau šiandien daugiabučio namo butų raktai bus perduoti Šakių seniūnijos žinion.

Sausio 25 dieną Šakiuose naujai pastatytame socialiniame 24 butų name lankėsi speciali statybos užbaigimo komisija, sudaryta Marijampolės teritorijų planavimo ir statybos valstybinės priežiūros skyriaus vedėjo Zenono Galadausko.

Komisiją sudarė jos pirmininkas Valstybinės teritorijų planavimo ir statybos inspekcijos prie Aplinkos ministerijos Marijampolės teritorijų planavimo ir statybos valstybinės priežiūros skyrius specialistas Antanas Pocevičius, Valstybinės energetikos inspekcijos skyriaus inspektorius Juozas Naujokas, Šakių rajono vyriausioji architektė Vita Valaitienė, Šakių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos Priešgaisrinės priežiūros poskyrio viršininkas Gintaras Ščajevas, Marijampolės visuomenės sveikatos centro direktorė Asta Šiaučiūnienė, Marijampolės apskrities žmonių su negalia specialistas Algimantas Antanas Gudaitis, VĮ „Marijampolės regiono keliai“ direktoriaus pavaduotojas – vyriausiasis inžinierius Placidas Šleinota, UAB „Šakių vandenys“ direktorius Vaidas Litinskas, Marijampolės apskrities Vyriausiojo policijos komisariato kelių policijos skyriaus vyresnysis specialistas Romualdas Bagdonas.

Pasak savivaldybės Ūkio skyriaus vedėjo K. Kuncaičio, patikrinimo metu buvo gauta pastaba dėl konteinerio įrengimo aikštelės, kuri turi būti sutvarkyta iki šio penktadienio. Vedėjas patikino, kad jau šiandien generalinis rangovas UAB „Rūdupis“ turi perduoti namo butų raktus seniūnijai.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip kovoti prieš žiaurų elgesį su gyvūnais?

klausimelis 04 26Mindaugas iš Zapyškio:

Nepriklausomai, kur laikomas šuo, ant grandinės ar voljere, reikia jam sudaryti sąlygas. Nelaikyčiau žiauriu elgesiu su gyvūnu, jei jis ant grandinės gali lakstyti po visą kiemą. Kartais grandinė gali suteikt šuniui daugiau laisvės nei gyvenimas voljere. Manau, ir dabar yra numatytos pakankamai griežtos bausmės kovai prieš žiaurų elgesį su gyvūnais, nes, kiek žinau, yra ir baudžiamoji atsakomybė – laisvės atėmimo bausmė.

klausimelis 04 26 2

Lina iš Šakių:

Manau, kad pririšti šunį prie grandinės nėra blogai, bet tokie įvykiai, kai norima jais atsikratyti itin žiauriais būdais, yra netoleruotini. Jei jau nėra galimybės ar noro laikyti šuns ar katės, galima kreiptis į gyvūnų globos įstaigas, bet ne kažkur išvežt ir atsikratyt. Manau, kad už žiaurų elgesį su gyvūnu bauda nuo 200 iki 1 tūkst. eurų jau būtų žmogui bausmė.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.